RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Örlund i AIK-skvis

RBK-aktuelle Daniel Örlund sliter på hjemmebane.

Vikarierende FFK-keeper Daniel Örlund gjorde sine saker så bra da han var på utlån i Fredrikstad i 2008-sesongen at både Fredrikstad og Rosenborg ønsket å sikre seg 28-åringen på permanent basis. Ingen har lyktes så langt, og nå er den svenske burvokteren tilbake i Stockholm.

Der er det trangt om plassen.

Tomi Maanoja, Nicklas Bergh og Daniel Örlund var alle førstevalg på Råsunda i løpet av fjorårssesongen, og alle ønsker å være den svenske toppklubbens førstevalg i 2009.

- Det er ikke optimalt for guttene. Har man riktig drivkraft så er det ikke så morsomt å sitte på benken eller kanskje til og med på tribunen. Noen er fornøyd, og andre mindre fornøyde, sier AIKs keepertrener Lee Baxter til FotbollDirekt.se.

Ifølge nettstedet ser det foreløpig ut til at alle de tre sisteskansene vil bli værende i Stockholms-klubben kommende sesong.

- De er tre svært gode keepere, men det finnes ingen konkret interesse fra noen klubb. Vi får se hva som skjer når overgangsvinduet åpner, sier sportssjef Björn Wesström til nettstedet.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere