RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Osasuna knuste Real

Sist oppdatert:
Osasuna gikk seirende ut av møtet med Real Madrid og vant hele 0-3 over stjernelaget. Victoria Beckham satt på tribunen da ektemannen gikk på en ny smell søndag.

Ryktene om David Beckhams sidesprang så ikke ut til å ha knekt fru Beckham som stilte opp for ektemannen søndag. Sønnen Brooklyn var også med for å se pappa spille.

Men til tross for familiens støtte klarte ikke Beckham - og Real Madrid - reise seg etter at de tapte for Monaco og røk ut av Mesterligaen forrige uke.

Søndag tapte laget 0-3 for Osasuna hjemme på Santiago Bernabeu. Tapet betyr at Valencia overtar topplasseringen i den spanske serien.

- Jeg er trist og veldig skuffet. Å tape den første kampen hjemme, føles dårlig. Moralen vår var ikke den beste etter tapet for Monaco og tapet i den spanske cupfinalen, men spillerne er profesjonelle og de vil heve seg igjen, sa manager Carlos Queiroz til AFP etter kampen.

Valmiro Valdo, Pablo Garcia og Mohamed El Yaagoubi Moha scoret målene for Osasuna, og første mål kom i første spilleminutt fra Valmiro Valdo, som ironisk nok er utlånt fra Madrid-laget.

Slik endte de øvrige kampene:
Espanyol – Albacete 1-1, Rancing Santander – Athletic Bilbao 1-2, Real Betis – Real Mallorca 0-2, Real Sociedad – Murcia 2-0, Villareal – Deportivo Coruna 0-2, Real Zaragoza – Valencia 0-1

Spilt lørdag: Valladolid – Barcelona 1-3, Malaga – Atletico Madrid 3-1, Celta Vigo – Sevilla 0-0.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere