*Nettavisen* Sport.

Öster skal gi gevinst

Foto: STEFAN WERMUTH (Reuters)

Vi ser nærmere på det beste laget i svenske Superettan i mandagens oddstips.

04.06.12 13:50

Sportspills meny mandag:
V65 Halmstad: Svanstedt dominerer
Dobbel V5 Leangen: Edvard og Draupner
Oddstips: Borteseier i Småland

Lunsjtrav Drammen: Frekk tetbanker

langoddsen mandag finner vi seks fotballkamper og ett oppgjør fra NHL. Norsk Tipping har heldigvis satt opp spill på pauseresultat, antall mål og et par handicapvarianter. Fotballen er hentet fra finsk 1. divisjon, Superettan og norsk 3. divisjon, samt en privatlandskamp og to U21-kamper.

Så lett spiller du på oddsen på mobilen!

Dagens spill
Utvalget er for snevert til å tvinge frem noe langskudd eller avslag. Dager som dette handler gjerne om å unngå tap av innsats for oss som gir oddstips alle årets 365 dager. Vi mener å ha funnet ut hvordan vi skal klare det, og oddsen er slett ikke ille.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

102. IFK Värnamo - Öster
Superettan. Etter en grusom start med 0-1-6 på de syv første, har Värnamo hevet seg og spilt 2-2 hjemme mot Ljungskile og vunnet sin første kamp for sesongen, 2-1 borte mot Trelleborg. De er oppe på delt jumboplass og har fem poeng opp til streken. Seieren var fullt fortjent og feires stort, men det hører med til historien at Trelleborg var enda mer tafatte enn normalt og har gjort det svakt hittil. Värnamo er et lag som har kommet opp og frem de seneste sesongene, men i løpet av det siste året er flere av de største talentene blitt solgt til klubber i Allsvenskan, blant annet Sadiku til Helsingborg og Claesson til Elfsborg.

Värnamo manglet fem faste spillere forrige runde. Carlos, Åkesson (k), Winsth og Ericsson (f) var alle skadet, og Danneman (a) var syk. Yarsuvat er ferdig i klubben og man har hentet opp talentet Ferizi fra egen juniorstall som erstatter. I dag ser skadesituasjonen antagelig noe bedre ut, men Zlojutro (a) er suspendert.

Öster er for tiden det klart beste laget i Superettan. 8-1-0 på de ni første har gitt dem et forsprang på 7 poeng i toppen, og i dag kan de øke til 10. Formen er glimrende, fem strake seire på de fem siste og 12-2 i målforskjell på disse.

Öster har skadefri tropp og trenerduoen Björklund og Hansen kan stille i sterkeste oppstilling, leser vi på bortelagets nettside.

Öster vant begge innbyrdes forrige sesong, 2-0 hjemme og 1-0 på dagens bane.

Det er klart for Smålandsderby på Finnvedsvallen, og slik vi ser det er det stor forskjell på lagene per i dag. Hjemmelagets sjanser øker noe siden de er på vei til å finne formen og har hjemmebane. Likevel virker Öster så rutinerte og dyktige at vi gir dem gode vinnersjanser. 1,80 for borteseieren er dagens spill. Vi setter 100 kroner på denne singelen, spillefristen er klokken 19.15. Norsk Tipping tilbyr også LIVE-odds på denne kampen.

102. IFK Värnamo - Öster 3,40 3,05 1,80

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.