Gå til sidens hovedinnhold

Over halvparten tror på norsk seier

Men i én landsdel er man langt mer pessimistisk.

OBS:Slik får du spilt på iPhone og Android

I kveld spilles EM-kvalifiseringsoppgjøret mellom Norge og Danmark på Ullevaal, en av Norges viktigste kamper i historien.

Interessen for kampen er meget stor, og det er ikke overraskende at det er dette oppgjøret som er mest spilt på Norsk Tippings oddsprogram i dag.

Nettavisen har fått tilgang til Norsk Tippings bakgrunnstall, og det er tydelig at de norske oddsspillerne er optimistiske på Norges vegne. 55 prosent av spillerne har satset pengene på norsk seier, mens 27 tror på uavgjort og bare 18 prosent på dansk suksess.

Hvis vi ser nærmere på hva spillere i de ulike landsdelene har spilt på, viser det seg at det er liten variasjon mellom Øst-Norge, Vest/Sør-Norge og Nord-Norge. Vest/Sør-Norge er litt mer optimistiske enn de andre, med en fordeling på 57-26-16.

Men i Midt-Norge er man langt mer pessimistiske. Bare 45 prosent av spillerne i denne landsdelen har satset pengene på norsk seier, mens fordelingen for U og B er henholdsvis 33 og 22 prosent.

Sportspills ekspert, som selv er fra Vestlandet, støtter Midt-Norges pessimisme, eller realisme (svaret får vi fra kl 20 i kveld), og har anbefalt uavgjort som et godt spill på kampen.

Lørdagens tipsforslagene fra Sportspill finner du i lenkene under:
Tippetips: 12 EM-kamper på tippekupongen
Oddstips 1: Siste sjanse for Lørenskog
Oddstips 2: Ingen vinner på Ullevaal

Er du ikke nettspiller hos Norsk Tipping? Bestill gratis kortleser her.

Nå kan du også spille uten kortleser

Kommentarer til denne saken