RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Lars Otto Johansen (Scanpix)

Overgangen gikk i vasken

Sist oppdatert:
Espen Bugge Pettersen håpet og trodde på gresk framtid.

Espen Bugge Pettersen leverer spill på et stabilt høyt nivå, men det hjelper lite. Sandefjord er jumbo i Tippeligaen, og med bare seks poeng på 15 kamper trenger vestfoldingene et aldri så lite under for å redde plassen.

Derfor ønsker landslagets tredjekeeper seg nye utfordringer, og i det siste har han vært nær en overgang til greske Panionios.

LIVE 18.00: Sandefjord - Rosenborg

Nå har imidlertid overgangen gått i vasken, skriver Sandefjords Blad. Den greske klubben valgte til slutt å satse østerrikske Jürgen Macho, som allerede har to sesonger bak seg i gresk fotball.

- Det er litt synd. Det å komme seg ut og spille i en annen liga er jo en drøm for meg og en opplevelse for resten av familien. Får jeg sjansen, tar jeg den, sier Espen Bugge Pettersen til Sandefjords blad.

Sandefjords sportslige leder Arne Dokken sier til avisen at han regner med at det kommer flere henvendelser på Bugge Pettersen i sommer.

- Han har de kvalitetene som skal til for å gjøre det godt som keeper i større klubber, sier Dokken.

PS. Espen Bugge Pettersen ble stemt fram som keeper på rundens lag i Nettavisen etter praktkampen mot Rosenborg lørdag. Onsdag møtes lagene igjen, i fjerde runde i cupen.

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere