Overlegne Liverpool

Foto: (Scanpix/AFP)

John Arne Riise og Liverpool hadde ingen problemer med å slå West Bromwich i Premier League lørdag.

01.04.06 21:27

WEST BROMWICH ALBION - LIVERPOOL 0-2: Liverpool virker å ha full kontroll på tredjeplassen i Premier League etter at nedrykkskandidat West Bromwich ble slått 2-0 på The Hawthorns lørdag. De røde har nå tolv poeng ned til Tottenham på plassen bak.

Liverpool-sjef Rafa Benitez sikter imidlertid høyere.

- Manchester United fortsetter å vinne, men det er vår plan også. Da er muligheten til stede for at vi kommer på andreplass, sier en offensiv Benitez til Sky Sports.

Tvilsomt av Fowler
Robbie Fowler åpnet ballet etter syv minutter. Yndlingen sørget for 1-0 etter en fin pasning fra Djibril Cisse, men TV-bildene viste at Fowler antageligvis var i offside da ballen ble spillet. Målet ble uansett godkjent, og West Bromwich fikk en marerittstart på kampen.

Den fæle drømmen ble verre for WBA i det 38. minutt. Djibril Cisse rundet Tomasz Kuszczak og puttet sikkert etter en herlig pasning fra midtbanemann Xabi Alonso. Ved hvilen sto det 2-0 til Liverpool - helt fortjent.

Andreomgang ble preget av at Liverpool ville sikre poengene, noe de lykkes svært godt med. West Bromwich viste hvorfor de er et bunnlag, og maktet aldri å true bortelagets tomålsledelse.

John Arne Riise spilte hele kampen for Liverpool.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag