RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Overlever Lyn likevel?

Foto: Terje Bendiksby (Scanpix)
Sist oppdatert:
En ny investorgruppe ser ut til å redde Lyn.

Lyn innkalte torsdag til en ekstraordinær generalforsamling. Håpet er der å få på plass en emisjon som redder klubbens eksistens som toppfotballklubb. Private investorer står klare til å redde klubben, men dette må godkjennes av klubbens aksjonærer.

- Vi går for en emisjon. Enten en mindre emisjon for å kjøpe tid, eller en mer omfattende emisjon der vi kommer i mål. Men om ikke generalforsamlingen støtter forslaget blir det opp til styret å vurdere om vi må sette kroken på døra. Da kan det hende vi ikke har noe valg, sier styreleder i FC Lyn Oslo, Oddbjørn Lende, til Aftenposten.

Lyn trenger 17 millioner kroner for å overleve, og har fått garanti for ti av de millionene fra investorer. Neste ukes generalforsamling er egentlig kun en formalitet - da alle vet at dette er klubbens siste - og eneste - sjanse.

Etter det Nettavisen erfarer er det en investorgruppe med blant annet Tom Bergersen og aksjenestor Jan Petter Sissener som nå er på vei inn i Lyn.

Skulle Lyn gå konkurs, står HamKam klar til å ta lagets plass i Adeccoligaen. Nå ser det imidlertid ut som om Vegard Skogheim og HamKam likevel må spille i 2. divisjon neste sesong.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere