RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Overtidsdrama for Parr

Foto: 2013 Getty Images
Sist oppdatert:
Nordmannens lag tok en overraskende seier.

ASTON VILLA - CRYSTAL PALACE 0-1:

Torsdag fikk Jonathan Parr (25) debuten fra start i Premier League da Crystal Palace tok en sterk borteseier mot Aston Villa.

Et mål av innbytter Dwight Gayle sørget for at Palace vant 1-0 og tok tre viktige poeng i kampen om fornyet Premier League-kontrakt.

Den tidligere Lyn- og Aalesund-spilleren spilte hele kampen for bortelaget, men gjorde seg ikke nevneverdig bemerket.

Livereferatet til Sportsmole forteller alt. I tekstreferatet fra kampen er Parr kun nevnt to ganger, og begge var før kampstart.

Uansett er det et godt tegn at forsvarsfireren holdt nullen, og Parr kan være fornøyd med å ha kapret en plass på laget.

Nordmannen var en viktig brikke for Palace i Championship forrige sesong, men hadde til gode å spille i Premier League før han fikk sjansen etter pause mot Newcastle lørdag. Det må en skade ta mye av skylden for, og Parr gikk flere måneder uten å spille fotball på grunn av en ødelagt ankel.

- Det har vært frustrerende. Men jeg har jobbet hardt, og nå er jeg 100 prosent klar til å kjøre på resten av sesongen, sier nordmannen ifølge lokalavisen Croydon Guardian.

Crystal Palace sin neste kamp i Premier League spilles allerede om to dager når Manchester City venter på Etihad. Der kan nordmannen få karrierens største utfordring, hvis han får fornyet tillit.

Mer fra Nettavisen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere