RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Pa Photos/Scanpix

Overtidsmål senket Carews nye klubb

Sist oppdatert:
West Ham skuffet på hjemmebane i serieåpningen.

WEST HAM-CARDIFF 0-1:

John Carews nye klubb tok imot walisiske Cardiff da de sesongåpnet i Championship. West Ham rykket ned fra Premier League forrige sesong og er svært interessert i ta raskeste vei tilbake til det gode selskap.

Laget har beholdt de største profilene som Scott Parker, Carlton Cole og Robert Green, og har også forsterket med spillere som Kevin Nolan, Matthew Taylor og vår egen John Carew.

Les mer:John Carew klar for West Ham

Nordmannen var dog ikke involvert i dagens kamp ettersom han ikke rakk å bli registrert hos forbundet.

Overtidstap
Motstander Cardiff er også blant opprykksfavorittene, så det var ingen lett åpningskamp for West Ham. Det viste seg også da kampen startet. West Ham klarte ikke å bryte igjennom Cardiffs forsvarsmur og det skulle vise seg å bli kostbart.

De store sjansene uteble, men West Ham burde ha klart å ta ledelsen i løpet av kampen. Sløsingen straffet seg på overtid. Rudy Gestade jaget Herita Ilunga som ble presset til å gi slipp på ballen. Gestade løp mot 16-meteren og fant Kenny Miller inne i boksen. Han sendte bortefansen til himmels da han traff nettmaskene.

Et meget surt tap for West Ham, og ikke den åpningen som West Hams nye manager Sam Allardyce hadde håpet på. Det er imidlertid 45 kamper igjen å spille, så det er nok av tid.

Sjansefattig kamp
Det var en jevn førsteomgang de oppmøtte på Upton Park ble vitne til, men West Ham hadde et lite overtak. De siste ti minuttene var imidlertid Cardiff best.

Det var uansett langt mellom de store sjansene i førsteomgang.

I annenomgang var det Cardiff som hadde ballen mest i åpningsminuttene, men de kom likevel ikke til noen særlige sjanser. West Ham var farlige på kontringer og hadde en ball i stolpen.

Da det gjensto en drøy ble kampbildet snudd på hodet. Nå var det West Ham som hadde ballen mest, mens Cardiff kom på overganger. Det ble imidlertid heller ikke nå skapt noen særlige store sjanser.

Mot slutten av kampen fikk West Ham et par gode muligheter og hadde blant annet en ball som ble reddet på streken.

Men det skulle bli Cardiffs dag. Kenny Millers overtidsscoring sørget for at det var bortelaget som fikk med seg tre poeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere