RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Owen forhandler om ny kontrakt

Sist oppdatert:
Michael Owen har endelig bestemt seg for å starte forhandlinger om en kontraktsforlengelse på Anfield. Les saken og si din mening her.

Fremtiden til den engelske landslagsspilleren har lenge vært uklar. Spissen har blant annet sagt at han vil bort fra Liverpool om klubben ikke sikrer seg plass i neste års Champions League.

Dialog
Men nå bekrefter manager Gerard Houllier at Liverpool er i ferd med å starte en dialog om forlengelse med Owen.

- Vi vet hvordan situasjonen er. Vi har vært i kontakt med Owens agent, og vil starte kontraktsforhandlinger så snart agenten kommer hjem fra reise, sier Gerard Houllier ifølge BBC Sports.

Vil beholde Owen

Flere lagkamerater av Michael Owen har tidligere uttrykt ønske om at spissen forlenger på Anfield. Sist ute var kaptein Steve Gerrard, som nærmest tryglet Owen om å bli.

24 år gamle Owen debuterte på Liverpools A-lag så tidlig som i 1996. Han har tidligere i år blitt koblet til de spanske storklubbene Real Madrid og Barcelona om han ikke forlenger med Liverpool.

Tror du Owen blir i Liverpool? Si din mening i kommentarfeltet under.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere