RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Owen fortsetter nedbetalingen

(Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
Michael Owen scoret igjen, og sørget for ny optimisme i Newcastle. Laget har nå to seirer på rad, noe som må virke uvant for manager Souness.

NEWCASTLE - MANCHESTER CITY 1-0: Newcastle hadde en fryktelig start på sesongen, men så fikk klubben tilslaget på Michael Owen. Klubben måtte ut med mer enn lommerusk, 17 millioner pund er 195 millioner norske kroner. Håpet var at Owens scoringer kunne lette presset på manager Graeme Souness og den ambisiøse klubben.

Det var en sum Liverpool ikke var villige til å legge på bordet, men det spørs om ikke Rafa Benitez angrer seg nå. Det vil si, den samme Benitez er vel kanskje ikke kjent for å bruke så mange spisser av gangen.

Mot Manchester City nettet Owen for andre kamp på rad, etter at han åpnet scoringskontoen i 3-0-seieren mot Blackburn for en uke siden. Lee Bowyer fikk dyttet ballen igjennom til den raske landslagsspissen, og noen tideler senere lå ballen pent i buret bak City-keeper David James.

Fornøyd Souness
Newcastle-manager Graeme Souness var fornøyd med storinvesteringen, men mente at supporterne ennå må vente litt før de får se Owen i toppslag.

- Han er som alle andre spillere, han trenger kamptrening, understreket Souness overfor Sportinglife etter seieren.

- Jeg er veldig fornøyd med første omgang. Jeg synes vi spilte god fotball, hadde bra pasningsspill og fikk et mål, sa en fornøyd skotte.

Og det var ingen gal analyse. Newcastle var best i alt før pause. Manchester City, som har startet sesongen bra, var blekere enn Stuart Pearces hudfarge.

- I de første 45 minuttene viste vi Newcastle for mye respekt, innrømte Pearce.

- De kostet oss kampen, mente City-manageren.

For etter tekoppen halvveis kom City ut som et annet lag. Newcastle måtte gjennom nervøse minutter mot slutten før de tre poengene kunne innkasseres. Så gjenstår det å se om de sebra-stripede er i ferd med å finne storformen sammen med Owen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere