*Nettavisen* Sport.

Panzer-Hagen: - Imponert over meg selv

Foto: Paul Weaver (TV 2 Interaktiv)

- Jeg har prøvd det på trening før, men da har det sett for jævlig ut, sier Erik Hagen om det utrolig brassesparket mot Tyrkia.

18.11.07 20:29

Se høydepunkter fra kampen i videovinduet lenger ned i saken.

GARDERMOEN (Nettavisen): Erik Hagen sendte Norge til himmels da han på nesten uvirkeligg vis brassesparket ballen i mål etter et kvarter mot Tyrkia.

Gleden ble imidlertid kortvarig. Tyrkia utliknet ytterligere et kvarter senere, og senket Norge i 2. omgang.

Les også:- Uaktuelt å vrake Opdal

- Imponert
Dermed henger EM-drømmen i en tynn, tynn tråd.

- Men jeg er egentlig imponert over meg selv. Jeg har prøvd meg på brassespark en del ganger på trening, og da ser det egentlig for jævlig ut, sier Hagen til Nettavisen.

- Var det instinkt eller?

- Det var i alle fall ingen annen mulighet å løse situasjonen på. Jeg kunne ikke dempe. Jeg kunne ikke heade. Det var ingenting annet å gjøre enn å prøve et brassespark.

- Har du noen ganger scoret sånn på trening?

- Det tror jeg ikke.

Se høydepunktene fra kampen her:

197590

- Skuffet og bitter
Men til tross for supermålet var det ingen glede å spore hos Zenit St. Petersburg-spilleren da han møtte pressen før avreise til Malta søndag.

- Nei. Jeg er skuffet og bitter. Vi blir defensivt i hodet, og detter bakpå. Det blir altfor lite balltrilling i eget lag. Vi gir Tyrkia grepet om kampen, sier han.

- Sånn sett fortjener vi kanskje ikke å komme til EM, heller?

- Det kan du si. Vi driter oss jo ut på hjemmebane i nok en avgjørende kamp. Vi er ikke kalde nok i hodet, og det er bittert. Vi må ha mer is i magen, og nøkkelen er å holde ballen i laget. Hvis du ser på storlagene som spiller liknende kamper så har de mye mer is i magen, og jeg er sikker på at fremtidens fotball de luxe er å holde ballen i laget, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.