RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Panzer-Hagen blir i Zenit

Foto: Tor Richardsen (Scanpix)
Sist oppdatert:
Tidligere i høst fridde Erik Hagen til Vålerenga for en retur til norsk fotball. Nå har Panzer-Hagen gjort helomvending.

Landslagsstopperen kommer til å skrive under en ny og forbedret kontrakt med Zenit, melder VG.

- Nei, jeg vil ikke hjem nå. Jeg har det bra på banen, og jeg har det bra utenfor, sier Erik Hagen til avisen.

Zenit ga klar beskjed om at et salg tilbake til Norge er uaktuelt, da Hagen ymtet denne muligheten tidligere i sesongen. Nå vil St. Petersburg-klubben i stedet gi nordmannen en ny, forbedret og forlenget kontrakt.

- De har gitt et klart signal om at de ikke vil selge. Så akkurat nå styrer vi litt med kontraktsforhandlinger, sier Erik Hagen.

Ifølge hans agent Lars Petter Fosdahl, som møtte klubbledelsen i forbindelse med torsdagens UEFA-cupkamp mot Bolton, er Zenit veldig fornøyd med sin nordmann.

- De ønsker å reforhandle kontrakten, sier Fosdahl.

Med to serierunder igjen ligger Zenit på en litt skuffende femteplass i den russiske toppserien. Søndag møter de Amkar Perm borte, men nå handler det bare om én ting for Erik Hagen: Å sikre VM-plassen i playoffkampene mot Tsjekkia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere