*Nettavisen* Sport.

Pardew mener Palace kan utfordre topp fem i serien

OPTIMISTISK: Alan Pardew. Foto: Steven Paston (Pa Photos / NTB scanpix)

Crystal Palace-manager Alan Pardew tror klubben kan gjøre det sterkt i kommende sesong.

54-åringen håper mannskapet er godt nok til å kjempe om 5.-plass i Premier League.

Søndag tapte London-klubben 0-2 mot Sporting Lisboa i finalen i Cape Town Cup, men manageren var veldig fornøyd med lagets intensitet i kampen. Pardew tror Palace kan utfordre alle lagene utenfor topp fire kommende sesong.

- Vi kan konkurrere med hvilket som helst lag utenfor topp fire når vi har hele laget tilgjengelig. Den viktige tingen for oss er at skadelisten vår forblir slik den var forrige sesong, for da hadde vi knapt skader, sa Pardew.

Gode signeringer

Crystal Palace har gjort spennende signeringer så langt i sommer. Den største er uten tvil Yohan Cabaye fra Paris Saint-Germain. Den spennende unge spissen Patrick Bamford er hentet på lån fra Chelsea og Alex McCarthy skal ta opp kampen med veteranen Julián Speroni i målet.

- Det vi prøver å gjøre nå er å styrke troppen vår, så spillerne som kommer inn ikke gjør oss svakere. Det er retningen vår rekruttering skal være, sa Pardew.

Engelskmannen har fått mye skryt i de hjemlige mediene for signeringene han har gjort så langt i sommer, men er ikke ferdig.

- Det er alltid vanskelig å få inn spillere på dette tidspunktet og det vil være en større kamp nå, men vi ønsker et par til, sa Pardew.

- Europaligakvalitet

Norske Brede Hangeland er fortsatt i klubben selv om det var usikkert om han fikk fortsette etter forrige sesong. Da ble det en sterk 10.-plass for Palace i Premier League. Pardew er sterk i troen på at det bli enda bedre i år, blant annet på bakgrunn av treningskampene i sommer.

- Mot Sporting var kvaliteten det samme som i en europaligakamp og det er der du vil så nært sesongstart, sa Pardew. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.