RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Paris SG i kjempeform

Foto: REUTERS/SCANPIX
Vi tror de griper sjansen mot et vaklende Rennes og tar sesongens femte borteseier. Her er dagens andre oddstips.

Vi fortsetter dennne spennende odds-lørdagen med en fransk toppkamp et stykke ned på langoddsprogrammet.

SJEKK HVORDAN:Nå kan du spille uten kortleser!

Rennes - Paris SG
Rennes ligger på en flott 4. plass i Ligue 1. De har imponerende 6-3-1 på hjemmebane og har sett solide ut stort sett hele høsten 2010. Etter jul har de møtt svakere motstand i Arles og Vaux-en-Velin og slått begge disse, mens det forrige helg ble bråstopp borte mot Sochaux og tap 1-5. I cupen på tirsdag ble det 3-3 hjemme mot Reims fra nivået under. Skader i laget skal være noe av problemet, og i dag ser det ut til at fire av de faste er ute, blant annet målvakten Douchez som er suspendert. Mangane, Dalmat og spissen Kembo-Ekoko er skadet.

Paris Saint-Germain kjemper helt i toppen av den jevne franske ligaen. Før helgens kamper ligger de på 2. plass, 4 poeng bak ledende Lille. Bortestatistikken lyder 4-4-2. De har 4-1-0 på sine fem siste, og av disse ble fire spilte på bortebane. Sist ble det 2-1 over svake Arles, mens Agen og Martigues ble slått i cupkamper. 0-0 mot gode Montpellier før det. Det skal ikke være noen skader eller suspenderte spillere i dag.

PSG har ikke vunnet på Route de Lorient siden 2002 og de har svak statistikk mot Rennes. Denne gangen må sjansen for tre poeng være større enn på lenge. PSG har virkelig glimtet til denne sesongen og formen ser ut til å være meget god per i dag. Med flere fravær hos hjemmelag og et stort spørsmålstegn ved Rennes-formen etter åtte baklengs på de to siste kampene deres, kommer vi frem til at Norsk Tipping har feil favoritt i dette objektet. Historikken taler mot et spill på borteseier, det meste annet for, og vi prøver 2,70 på B som singlespill. 100 kroner settes på denne, fristen er klokken 20.55.

113. Rennes - Paris SG 2,30 2,70 2,70

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere