RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Parlour skremte Keown

Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/ODD ANDERSEN
Sist oppdatert:
Martin Keown må på banen i samtlige av Arsenals resterende kamper for å bli ligamester. Lørdag trodde han Ray Parlour skulle snyte ham for gullmedaljen.

For å bli ligamester i England, må du ha vært på banen i ti av kampene. 37 år gamle Martin Keown sto med seks kamper for Arsenal før lørdagens oppgjør mot Birmingham. Derfor måtte han på banen både mot Brums og de de neste tre kampene for å få gullmedaljen sin.

I lørdagens kamp ble både Robert Pires og Jeremie Aliadiere sendt på banen før ham, og da Ray Parlour begynte å ta av seg treningsdrakten på overtid, trodde Keown at gullmedaljen glapp.

- Ray Parlour ønsket å varme opp og komme innpå i stedet, men han ville bare skremme Martin som ikke visste hva som foregikk. Ray er en veldig kreativ spøkefugl, smiler manager Arsene Wenger til BBC.

15 sekunder før Graham Poll blåste av kampen, fikk Keown entre Highbury, derfor lever fortsatt drømmen om gullmedalje.

- Hver spiller som har spilt i løpet av sesongen burde få medalje. Kanskje regelen ble laget på en tid da de ikke hadde nok medaljer, sier Wenger.

José Antonio Reyes fikk sin tiende kamp og er nå sikret medalje. Aliadiere må på banen i to av de tre siste kampene, mens Nwankwo Kanu mangler en kamp.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere