RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: REUTERS / Alessandro Garofalo

Pato tok Milan videre

Sist oppdatert:
Motbeviste «Zlatan-kritikk» med to mål som ga semifinaleplass i den italienske cupen.

SAMPDORIA - MILAN 1-2:

Zlatan Ibrahimovic la i forrige uke ikke skjul på at han foretrekker nylig ankomne Antonio Cassano som sin spisspartner i Milan.

Det brasilianske angrepstalentet Alexandre Pato (21) har imidlertid til gode å få skryt fra sin svenske kollega. Pato og Ibrahimovic har spilt sammen en rekke ganger i løpet av sesongen, men samarbeidet dem imellom har ikke fungert optimalt.

Onsdag viste Pato imidlertid kvalitetene han besitter i kvartfinalen i den italienske cupen borte mot Sampdoria. Uten Ibrahimovic på banen scoret to Pato ganger på seks minutter i den første halvdelen av førsteomgangen.

Stefano Guberti reduserte ledelsen allerede fem minutter etter sidebyttet, men Genova-laget maktet ikke å få inn utligningen.

De to nederlandske nysigneringene Urby Emanuelson og Mark van Bommel debuterte fra start i Milan-drakta. Førstnevnte sto for den målgivende pasningen på Patos andre mål.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere