*Nettavisen* Sport.

Pato vil prate med Ancelotti

Foto: EPA/Scanpix

Den nye Chelsea-sjefen har fremdeles stor innflytelse på sin gamle elev.

09.06.09 13:02

AC Milan-spiss Alexandre Pato vil prate med den tidligere AC Milan- og nåværende Chelsea-sjef Carlo Ancelotti før han bestemmer seg for fremtiden, skriver Reuters.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Den 19-år gamle brasilianerens landsmann, Kaká, dro fra Milan til Real Madrid på mandag. Noe som sikkert har fått Pato til å tenke litt større om sin egen fremtid.

Pato har vært en konstant trussel for motstanderne siden han kom fra den brasilianske klubben Internacional i 2007.

Insisterer på at Pato skal bli
Milan, som solgte Kaká for å kunne gå i balanse i regnskapene, insisterer på at Pato skal bli. Men det blir spekulert i at den Ancelotti vil ta med sin gamle elev til London.

- Jeg vil prate med Ancelotti. Han er en ekstraordinær mann. Det er takket være Ancelotti at jeg har slått igjennom i Milan og i italiensk fotball, ble Pato sitert på i tirsdagens Gazzetta dello sport.

- Før jeg bestemmer meg for min fremtid vil jeg prate med ham. I slutten av juni, etter Confederations Cup i Sør-Afrika, vil jeg prate med Milan sjefene.

Store utfordringer i fremtiden
Tapet av Kaká har ført til supproterprotester. Flere utreiser av store profiler kan bli et stort tap for Milan, som har slitt siden de vant Champions League i 2007

Den nye treneren, Leonardo, som ennå har til gode å fullføre topptrenerkurset, får en meget tøff dåp i sin nye jobb.

Det ryktes også at Milan er interessert i Wolfsburg-angriperen Edin Dzeko, for å fylle litt av den ledige plassen etter Kaká.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag