RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Paul Ince ferdig i Notts County

Foto: John Walton (Pa Photos)
Forlater Leauge One-klubben etter fem strake tap.

Den tidligere stjernespilleren Paul Ince fikk aldri noen stor managerkarriere i Blackburn, der han ble sparket bare tre måneder ut i hans første Premier League-sesong som manager.

Senere gikk turen til Milton Keynes Dons, før Ince fikk ansvaret for Notts County i oktober i fjor.

Nå må 43-åringen se seg om etter en ny jobb igjen.

Ince og styret i klubben er nemlig enige om å oppheve managerens treårskontrakt med umiddelbar virkning, etter at Notts County har tapt sine fem siste kamper og for alvor har blandet seg inn i nedrykksstriden i League One.

Det er ikke akseptabelt for den hardtsatsende klubben, som dermed ser seg om etter en ny mann i managerstolen.

- Det var med tungt hjerte at styret kalte inn til møte i etterkant av tapet for Oldham, sier styreleder Ray Trew til klubbens egne nettsider.

Som spiller fikk Paul Ince med seg 53 A-landskamper for England fra 1992 til 2000, og ble to ganger seriemester med Manchester United i 1993 og 1994.

Managerkarrieren startet lovende med suksess i Macclesfield og Milton Keynes Dons, før det ble vanskeligere med Blackburn i Premier League. Returen til Milton Keynes var heller ingen suksess, før karrieren i Notts County altså endte søndag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere