RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pazzinis drømmedebut

Foto: Ap/Scanpix
Giampaolo Pazzini demonstrerte den perfekte debuten med to mål og straffe for Inter.

Giampaolo Pazzini gikk fra Sampdoria til Inter tidligere denne måneden.

I debuten for Milano-klubben beviste spissen at han kan ha vært en smart investering. 26-åringen kom inn etter pause, og snudde kampen til 2-2 med to nettkjenninger, og sørget for hjemmeseier da han fikset straffe til de stripede.

- Det var umulig å forestille seg noe slikt. Det er som en drøm, sa en strålende fornøyd Pazzini etter debuten, ifølge aftenposten.no.

- Det ble en ekstraordinær ettermiddag full av følelser, glede og tilfredshet. En dag som blir vanskelig å glemme.

Snudde kampen
Men det kunne fort ha blitt tap mot Palermo, som ligger tre plasser lenger ned i den italienske serien. Bortelaget gikk opp i ledelsen etter kun fem minutter ved Fabrizio Miccoli, og økte til 2-0 ved Antonio Nocerino.

Men andreomgangen tilhørte Inter. Pazzini scoret det første etter kun tolv minutter på banen, og utlignet like etterpå. Han sørget så for en komplett snuoperasjon da han ble felt av Ezequiel Munoz og ble tildelt straffe. Samuel Eto'o var sikker fra krittmerket og puttet til 3-2-seier.

Snøvær stoppet Riise og Roma
Dermed rykket den regjerende mesteren opp til sjetteplassen. Milan topper fortsatt Serie A, fire poeng foran Napoli. Sistnevnte rykket fra Lazio på tredjeplassen da de søndag knuste Sampdoria 4-0.

På fjerdeplassen befinner Roma seg. John Arne Riises klubb skulle egentlig møte Bologna søndag, men kampen ble avblåst etter 18 minutter på grunn av kraftig snøfall.

- Det var norske spillerforhold i Bologna i dag, og det viste seg at det var umulig å spille fotball på den banen. Det var helt greit at dommeren blåste av kampen, skriver Riise på sin blogg.

Nordmannen skulle uansett ikke spille kampen på grunn av problemer med vristen. På bloggen skriver han at han er tilbake mot Brescia onsdag.

Øvrige Seria A-oppgjør søndag endte med 3-0-seier til Chievo over Brescia, 2-1 til Cagliari over Bari, 3-1 i kampen mellom Genoa og Parma, uavgjort 1-1 mellom Lecce og Cesena, og 2-1-seier til Udinese over Juventus.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere