RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pedersen scoret i sin siste kamp

Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)
Sist oppdatert:
Marcus Pedersen reddet ett poeng for Vålerenga.

VÅLERENGA - BRANN 1-1:

Med hundrevis av fotballglade Norway Cup-barn på tribunen var det duket for fotballfest i hovedstaden da Vålerenga tok imot Brann på Ullevaal stadion mandag kveld.

Brann styrte kampen den første halvtimen og satte inn ledermålet etter en halv times spill. Marcus Pedersen utlignet et kvarter ut i andre omgang og fastsatte sluttresultatet til 1-1. Det resulatet skal Vålerenga være godt fornøyd med.

- Jeg synes vi tapte to poeng i dag. Vi gjorde en god kamp, men så slapp vi inn det målet i andre omgang. Vi sa at vi ikke skulle bli feige foran andre omgang, fordi vi har blitt det før, men det klarte vi ikke, sier Brann-kaptein Markus Jonsson til TV2.

Vålerenga-kaptein Bojan Zajic var mer fornøyd med poengfordelingen etter kampslutt.

- Vi startet ikke bra. Vi hadde store problemer i den første omgangen. Vi startet mye bedre i den andre omgangen og startet med korte passninger. Da fikk vi også scoringen, forteller Bojan Zajic til TV2.

- Jeg synes dette er det mest rettferdige resultatet for begge lag, avslutter Zajic.

- Vi er skuffet
Brann-trener Rune Skarsfjord var skuffet etter at de ikke fikk med seg tre poeng hjem til Bergen.

- Jeg er litt skuffet over at vi har tapt kampen. Vi fikk litt kjør i begynnelsen av andre omgangen, men så klarte vi å komme tilbake og det er jeg fornøyd med. Totalsett så synes jeg at vi kunne ha vunnet. Vi har fryktelig mye dødballer og mange muligheter til å sette inn flere scoringer. Jeg er litt skuffet, men samtidig er jeg fornøyd med at det ser veldig solid ut, forteller Skarsfjord til TV2.

Han vil imidlertid ikke gå med på at Brann ga fra seg iniativet etter scoringen i første omgang.

- Vi lå vel egentlig høyere enn hjemmelaget, så vi var ikke feige. Vi ga ikke fra oss iniativet, men de tok over i begynelsen av andre omgangen. Deretter bølget det mye frem og tilbake, men vi kom tilbake og det er sterkt av oss, sier Brann-treneren.

Bortelaget åpnet best
Gjestene fra Bergen styrte den første omgangen på Ullevaal og nektet hjemmelaget å få avslutninger på Piotr Leciejewski.

Oppgjørets første scoring kom en halv time times spill på nasjonalarenaen. Fredrik Nordkvelle fikk tid og rom til å slå inn fra høyrekanten og fant Kim Ojo, som gikk i duell med Lars Hirschfeld, inne i feltet. Vålerenga-målvakten fikk en hanske på ballen, men lærkula falt ned på femmeteren og der ventet Amin Askar som kunne sette ballen i det tomme målet.

Etter målet tok vertene over initiativet i kampen, men maktet ikke å overliste Brann-målvakten før hvilen. Vålerenga fortsatte å presse på i den andre omgangen og etter 15 minutter fikk Oslo-laget utligningen de hadde håpet på.

Scoret i siste kamp
Ahmed Suleiman, som hadde blitt byttet inn for Veigar Páll Gunnarsson, kriget med seg ballen fremover på banen før han overleverte kula til Martin Pusic. Kroateren hamret ballen inn foran mål der Marcus Pedersen fikk kastet seg frem og pirket ballen over streken. Dette var for øvrig siste kamp for Pedersen i Vålerenga-trøya. Låneperioden er over og 22-åringen reiser tilbake til Nederland og Vitesse etter mandagens kamp.

Gjestene kom mer med i kampen etter utligningen og fikk flere gode målsjanser, men klarte ikke å utnytte mulighetene til å gjøre endringer i målprotokollen. Det gjorde heller ikke Vålerenga, dermed endte oppgjøret 1-1.

- Jeg prøver å score så mange mål som mulig, men vi var dårlig i første omgang og litt bedre i andre omgang, sier Marcus Pedersen til TV2 etter at han hadde spilt sin siste Vålerenga-kamp.

På spørsmål om han var skuffet over at Vålerenga ikke valgte å kjøpe han ut av kontrakten for én million euro svarte angrepsspilleren følgende:

- Det er jeg ikke, de må få lov til å ta sine egne valg. Jeg har hatt det veldig bra her i Vålerenga, så jeg hadde ikke hatt noe i mot å være her i Vålerenga, avslutter han.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere