RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pelé: - Messi er den beste

MESSI BEST: Det mener i alle fall den brasilianske fotballegenden Pelé.
MESSI BEST: Det mener i alle fall den brasilianske fotballegenden Pelé. Foto: Pa Wire (Pa Photos / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Duket for superduell.

Det er duket for La Liga-sesongens andre El Clásico når Barcelona tar i mot Real Madrid hjemme på Camp Nou søndag kveld.

Madrid-laget går inn i gigantoppgjøret i dårlig form, og Carlo Ancelottis menn har kun vunnet én av sine siste tre seriekamper i tillegg til at man tok seg videre til kvartfinalen i Champions League med et nødskrik.

Det kanskje største symbolet på Real Madrids forholdsvis svake 2015, er Cristiano Ronaldo som ikke har scoret mål i sedvanlig tempo så langt dette kalenderåret.

Lionel Messi har på sin side vært i fyr og flamme de siste ukene og har passert Ronaldo på toppscorerlista. Argentineren er oppe i 32 seriemål, mens Ronaldo står med 30.

Foran søndagens superkamp, hvor vinneren vil ta et stort steg mot seriegull, har naturligvis også den evige diskusjonen om hvem som er den beste av de to, blusset opp.

Blant de som har en mening om temaet, er den brasilianske fotballegenden Pelé. I et intervju med BBC er han ikke i tvil om at Messi er den beste, til tross for at Ronaldo har vunnet de to siste versjonene av Gullballen.

- De er begge store spillere, men gjennom det siste tiåret mener jeg at Messi har vært den beste. Men det er en vanskelig øvelse å sammenligne dem, sier Pelé.

Søndag kveld klokka 21 står verdens to beste spillere ansikt til ansikt i visshet om at den av de som scorer flest mål på Camp Nou meget vel kan være den som står igjen med ligatittelen i mai.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere