RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pelé planlegger comeback!

Foto: DENIS FARRELL (Ap)
Sist oppdatert:
Ja, du leste riktig.

Fotballikonet Pelé kan gjøre comeback for Santos i VM for klubblag.

Det melder Sambafoot.com onsdag formiddag.

Santos` klubbpresident Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro ønsker å registrere Pelé i troppen som skal spille turneringen, og vil samtidig gi ham trøye nummer ti.

- Pelé var positiv og lovet å komme seg i god nok form til å kunne spille noen minutter, sier Santos` klubbpresident Luis Alvaro de Oliveira Ribeiro til nettstedet.

Det var VG som første omtalte nyheten onsdag. De har snakket med Arne Scheie, og fotball-leksikonet mener dette må være et unikt tilfelle på toppnivå i fotballens verden.

- Jeg kan ikke huske at noen av de tidligere heltene har opptrådt så sent. Noen har kanskje stilt i veldedighetsformål når de har vært i 50-60-åra, men 70 år, det er voksent, sier Scheie til VG Nett.

VM for klubblag går av stabelen i desember i Japan, og er en turnering Pele har spilt med hell tidligere. Det var også noe av årsaken til at Santos` klubbpresident kom på idéen om å la Pele spille noen minutter.

- Det slo meg plutselig at Pelé vant VM tre ganger med landslaget, men bare to ganger med Santos. Nå, 48 år senere, kan han få muligheten til å bli trippelvinner også med klubblag, sier klubbpresidenten.

Hva tror du? Får vi se Pele på banen igjen?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere