Pellegrini: - City er ikke favoritter

Manuel Pellegrini vil ikke ha favorittstempelet når gulljagende Manchester City møter byrival United i Premier League tirsdag.

Manuel Pellegrini vil ikke ha favorittstempelet når gulljagende Manchester City møter byrival United i Premier League tirsdag. Foto: Jon Super (Ap)

Manuel Pellegrini vil ikke ha favorittstempelet når gulljagende Manchester City møter byrival United i Premier League tirsdag.

For United handler det mest om ære når City kommer på besøk til Old Trafford i tirsdagens kamp, mens for City blir det viktig med tre poeng for å legge press på Chelsea og Liverpool i gullkampen.

– Vi er i god form, men vi møter et storlag på deres egen stadion, så jeg synes ikke vi er favoritter. Selvfølgelig ønsker vi å gå ut og vinne hver eneste kamp, men bare fordi Manchester United har hatt en vanskelig sesong betyr ikke det at vi kommer til å vinne. Vi må dra dit og spille en virkelig god kamp, sier Pellegrini.

Da lagene møttes i september, slo hjemmelaget City til med 4-1-seier.

Suksess

David Moyes har hatt en vanskelig debutsesong som manager i United. For Pellegrini, som er inne i sin første sesong med City, har det vært mer å juble for. De lyseblå vant ligacupen og kjemper om Premier League-tittelen.

Manchester City ligger seks poeng bak serieleder Chelsea, men har tre kamper mindre spilt. Mens Chelsea fortsatt henger med i mesterligaen, har City kun serien å konsentrere seg om.

– Når du blir slått ut av andre turneringer, er det ikke bra, men en positiv ting er at du kan fokusere på ligaen. Vi har ingen problemer fysisk eller mentalt, sier Pellegrini.

– Vi prøver bare å kjempe om tittelen. Jeg vet at vi må ta kamp for kamp. Vi må vinne tirsdag og så mot Arsenal lørdag, forteller chileneren. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.