RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Manchester City-manager Manuel Pellegrini tror ikke Chelsea kommer til å savne sin toppscorer Diego Costa i lørdagens storkamp i engelsk fotball.
Manchester City-manager Manuel Pellegrini tror ikke Chelsea kommer til å savne sin toppscorer Diego Costa i lørdagens storkamp i engelsk fotball. Foto: Ben Stansall (Afp)

Pellegrini: - Costa må endre holdning

Manchester City-manager Manuel Pellegrini tror ikke Chelsea kommer til å savne sin toppscorer Diego Costa i lørdagens storkamp i engelsk fotball.

Costa ble fredag ilagt tre kampers karantene som følge av at han trampet på Liverpools Emre Can i ligacup-semifinalen tirsdag. Det betyr at spanjolen går glipp av møtet med Manchester City hjemme på Stamford Bridge.

– Han har sin holdning og den er ikke enkel, men jeg håper denne straffen blir en positiv ting for han med hensyn til å endre seg i framtida, sier City-sjef Manuel Pellegrini.

– Store lag og viktige tropper kan ikke være avhengig av bare én spiller. Han er et viktig fravær for begge lag, men de har andre spillere som kan erstatte ham, tilføyer chileneren.

City er fire poeng bak Chelsea etter 22 serieomganger i Premier League. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere