Pellegrini: - Vi har alle muligheter

Manchester City-sjefen tror på avansement i Champions League, til tross for svak start.

22.10.14 09:46
HTML EMBED

Manchester City spilte 2-2 mot CSKA Moskva på bortebane i Champions League tirsdag, til tross for at laget ledet 2-0 etter første omgang.

Den store snakkisen etter kampslutt ble det at rundt 350 supportere hadde lagd liv på tribunen, selv om kampen skulle gå for tomme tribuner.

Akkurat det ønsket imidlertid ikke Manchester City-manager Manuel Pellegrini å snakke noe om. Chileneren har tidligere fått straff av UEFA for å ha kritisert dommeren og City-sjefen ønsket ikke en ny straff av forbundet.

- Ni poeng
2-2-resultatet betyr også at City nå står uten seier på de tre første kampene i Champions League. Dermed blir veien videre fra gruppen tøff for City.

Pellegrini vil imidlertid ikke helt være med på det.

- Det er fortsatt ni poeng å spille om. Vi har alle muligheter til å gå videre. Etter at de tre siste kampene er spilt, så får vi se hvor mange poeng vi har, sier Manchester City-sjefen.

City ligger for øyeblikket som nummer tre i gruppen etter tre kamper. I løpet av de tre siste kampene møter klubben CSKA og Bayern München hjemme, samt Roma på bortebane.

- En fotballkamp varer i 95 minutter, ikke bare i 45. Vi spilte veldig bra de første 45 minuttene, scoret to ganger og hadde mange store sjanser.

Bayern topper
- Men CSKA er et godt lag og får de rom, kan de være farlige.

Sergio Agüero og James Milner scoret målene til City, mens stjernespiss Seydou Doumbia og Bibras Natcho scoret for hjemmelaget.

Bayern München topper gruppe E med ni poeng, mens Roma er nummer to med fire poeng. City har to poeng, mens CSKA står med ett poeng.

Bayern München slo Roma 7-1 borte i gruppens andre kamp tirsdag.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Manchester City

Mest lest på Sport

Annonsebilag