RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pellegrini har fått sin mann

REGNER MED KJØP: Manuel Pellegrini tror han får en ny midtstopper inn i stallen denne uka.
REGNER MED KJØP: Manuel Pellegrini tror han får en ny midtstopper inn i stallen denne uka. Foto: Alastair Grant (Ap / NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Manchester City har forsterket laget med en midtstopper.

Manager Manuel Pellegrini i Manchester City var ærlig da han ble spurt om potensielle spillerkjøp etter 0-3-tapet for Arsenal i Community Shield søndag.

På spørsmål om Eliaquim Mangala er på vei, svarte chileneren:

- Jeg håper det. Jeg tror det er noe papirarbeid som mangler, men vi ønsker spilleren og han ønsker å komme, så vi får se hva som skjer den kommende uka.

Det tok ikke lang tid før Manchester City kunne fortelle at overgangen er fullført. 23 år gamle Mangala signerte for manchesterlaget mandag.

- City er en europeisk toppklubb. For meg var det et viktig skritt å forlate Porto og komme til Manchester City, med tanke på min videre utvikling, sier Mangala til Citys offisielle nettside.

Manchester City har Vincent Kompany som et soleklart førstevalg på midtstopperplass, men ønsket en oppgradering fra Martin Demichelis og Matija Nastasic, som er de to som oftest er blitt brukt sammen med Kompany.

Nå blir det nok Kompany og Mangala.

KLAR FOR CITY: Eliaquim Mangala.


- Jeg er kjempeglad for å få en spiller av Eliaquims kvalitet inn i stallen foran en ny sesong. Han er allerede en god spiller, men etter min mening har han alt det mentale, fysiske, tekniske og taktiske som skal til for å bli en av Europas beste forsvarsspillere, mener Pellegrini.

City har vært nokså forsiktig på overgangsmarkedet hittil i sommer. Høyrebacken Bacary Sagna har kommet gratis fra Arsenal, keeperen Willy Caballero ble hentet fra Malaga for seks millioner pund og midtbanespilleren Fernando kostet tolv millioner pund da han kom fra Porto.

Ifølge Maisfutebol betaler Manchester City 30,5 millioner euro for 57,67 prosent av rettigheten til Mangala. Han koster i så fall City hele 53 millioner euro. Av de resterende 43,33 prosentene, går 33,3 prosent til en tredjepart, kalt Mangala Doyen Sports, og 10 prosent til Standard Liege.


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere