*Nettavisen* Sport.

Pereyra fortsatte målshowet da Sørloth & co. tapte på ny

RØDT? Étienne Capoue taklet Wilfried Zaha stygt i kampen mellom Watford og Crystal Palace. Foto: Paul Childs (Reuters)

Alexander Sørloth kunne lite gjøre med at Crystal Palace røk med 1-2 borte mot Watford søndag, men én av vertenes spillere måtte tåle kritikk av TV 2-ekspert.

26.08.18 17:25

WATFORD - CRYSTAL PALACE 2-1:

Roberto Pereyra satte inn sitt tredje mål på like mange kamper da han vakkert sendte Watford i ledelsen etter 53 minutter, og argentineren var sterkt delaktig i at klubben fortsatt er ubeseiret denne sesongen.

José Holebas doblet ledelsen for Watford, mens Wilfried Zaha ikke skapte annet enn spenning i kampen da han noterte seg for sitt første ligamål denne sesongen.

Watfords Étienne Capoue kunne imidlertid blitt sendt av banen allerede etter fire minutter.

Midtbanespilleren kom inn stygt mot Wilfried Zaha tidlig i kampen, og stemplet Crystal Palace-stjernen bak på leggen.

Det fikk blant andre TV 2-ekspert Brede Hangeland til å reagere.

- Dette er griseri fra Capoue i starten av kampen. Jeg mener det er helt i grenseland, om ikke klinkende rødt kort fordi det er så stygt, sa den tidligere midtstopperen i TV 2s Premier League-studio.

Les også: TV-ekspertene hyller én spesiell Liverpool-faktor: - Er bare så imponerende

Også Crystal Palace-manager Roy Hodgson mener taklingen var i overkant.

- Vi er ikke fornøyde med den taklingen. Jeg har nettopp sett den i reprise, og jeg må si vi var uheldige at han ikke ble utvist, sa manageren ifølge BBC.

- Mister hodet

Taklingen fikk virkelig fyrt opp Zaha, som reagerte med å stemple José Holebas kun minutter senere.

- Du ser at Zaha mister hodet litt. Når han begynner å flytte fokuset mot personlige vendettaer og dueller med spillere fremfor å være fremoverrettet, har Watford en god mulighet, sa Hangeland i pausen.

Zaha forholdt seg lenge anonym i kampen og fikk se Pereyra gi vertene ledelsen da han etter 53 minutter dro av Andros Townsend før han skrudde ballen i nettmaskene.

Venstrekanten har hatt en forrykende start på sesongen, og har nå tre mål på de tre første ligakampene.

Les også: TV-ekspert sjokkert over Arsenal: - Det går ikke an

Hans rekkekamerat José Holebas ville ikke være noe dårligere, og venstrebacken prøvde lykken fra skrått hold etter 71 minutter. Ballen gikk i en bue over over Palace-keeper Wayne Hennessey og i mål.

Klikk på bildet for å forstørre.

REDUSERING: Wilfried Zaha scoret Crystal Palaces mål da laget tapte 1-2 mot Watford søndag. Foto: Paul Childs (Reuters)

På daværende tidspunkt virket hjemmelaget å gå mot en komfortabel seier, men Zaha tryllet fram en redusering etter 78 minutter.

Ivorianeren spilte vegg med Max Meyer, før han fra skrått hold plasserte ballen mellom beina på Watford-keeper Ben Foster.

Sørloth byttet inn

Alexander Sørloth ble kastet inn i sluttminuttene for å redde ett poeng, og nordmannen fikk en mulighet etter 89 minutter, men 22-åringen klarte ikke å styre headingen mot mål.

Hans spisskonkurrent Christian Benteke spilte imidlertid en ny svak kamp, og Sørloths startmuligheter bør i så måte ikke være svekket når laget møter Southampton neste helg.

Joel Ward fikk en gedigen mulighet til å redde 2-2 på overtid, men høyrebackens heading fra kloss hold snek seg utenfor mål.

Resultatet gjør at Crystal Palace ligger på 12.-plass med tre poeng etter åpningsseieren mot Fulham, mens Watford er á poeng med serieleder Liverpool.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag