RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
DRØMMESCORING: James Rodriguez scoret et nydelig mål lørdag.
DRØMMESCORING: James Rodriguez scoret et nydelig mål lørdag. Foto: Jorge Guerrero (Afp)

Perlemål fra James Rodriguez

Real Madrid fortsetter å imponere.

Cristiano Ronaldo brukte halvannet minutt på å sende Real Madrid i føringen mot Granada lørdag. Til slutt vant de hvitkledde 4-0 i det som var lagets ellevte strake seier i ulike turneringer.

Carlo Ancelottis mannskap er i praktform. Mot svakt plasserte Granada tok det under to minutter før Ronaldo sendte Real Madrid i føringen. Det var hans 17. mål så langt i sesongen.

Den forrige spilleren som hadde samme antall scoringer etter ti kamper ut i sesongen blant de europeiske toppligaene, var Ruud van Nistelrooy i 99/00. Da hadde han funnet nettmaskene 18 ganger for nederlandske PSV Eindhoven.

En halvtime ut i omgangen ville også James Rodríguez notere seg i målprotokollen. Med en vanvittig scoring fra hjørnet av 16-meteren gikk oppgaven for Granada fra vanskelig til umulig. Rodríguez volley-sparket ballen i nydelig bue opp i det lengste krysset.

Men for et lag som nesten har scoret fire mål i snitt per kamp denne sesongen, var det ikke aktuelt å hale i land en komfortabel 2-0-seier. Før dommeren blåste av kampen økte Karim Benzema og Rodriguez til 4-0, som også ble sluttresultatet.

Carlo Ancelotti har etter hvert blitt en rutinert mann i treneryrket, men aldri før har han klart å vinne elleve kamper på rad slik Real Madrid har gjort nå.

Til tross for seiersrekken kan de ligge nede på tredjeplass etter serierunden om Barcelona og Sevilla vinner sine kamper mot henholdsvis Celta Vigo og Athletic Bilbao. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere