*Nettavisen* Sport.

Perry blir med Ranheim opp

Foto: Kyrre Lien (Scanpix)

Per Joar Hansen gleder seg til et år i 1. divisjon med Ranheim.

– Det hadde vært dumt og feigt å hoppe av når vi først rykket opp. Nå blir målsetningen å bidra til å etablere oss i 1. divisjon, sier Per Joar Hansen til Stjørdalens Blad.

Den tidligere Rosenborg-, Aalesund- og GIF Sundsvall-treneren har vært i tenkeboksen etter at opprykket ble sikret. Men valget ble til slutt enkelt for mannen som er bosatt på Stjørdal – drøye tre mil nord for Trondheim.

– Det er fantastisk godt å være hjemme i Stjørdal. Det tar 20 minutter å kjøre til Ranheim, og i så måte var valget enkelt, forteller han.

– Blir «steikanes» tøft
Treneren innrømmer at han hadde andre tilbud han vurderte, uten at han vil gå nærmere innpå det.

Perry er klar over at det er et tøft fotballår som venter.

– 1. divisjon er «steikanes» tøff. Og det blir en flott utfordring å trene laget som består av 90 prosent trøndere, sier han.

Tett samarbeid med RBK
Ranheim har de siste årene hatt et tett samarbeid med Rosenborg, med nettopp den agendaen å styrke et nummer to-lag i trondheimsregionen. Samarbeidet har hatt et treårsperspektiv som nå er over, men trolig vil det også i 2010 bli et tett samarbeid mellom klubbene.

– Mye blir som før. For meg blir det viktig å vite hvilke spillere vi kan få lånt fra RBK, og ikke. Men dette er vanskelig å vite allerede nå. Dette blir neppe helt avklart før vintervinduet er i ferd med å stenge, sier Hansen til Adresseavisen.

Rosenborg-spillerne Michael Jamtfall, Jo Sondre Aas og Pål André Helland har spilt på Ranheim-laget denne sesongen. (ANB)

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.