*Nettavisen* Sport.

«Perry» blir tema på RBKs styremøte

SLITER: Rosenborg og Per Joar Hansen er i hardt vær. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)

- Vi er langt fra fornøyd, sier styrelederen.

05.06.14 16:00

Onsdag kveld røk Rosenborg ut av cupen mot nabo Ranheim. Det falt ikke i god jord hos verken RBK-ledere eller klubbens trofaste supportere.

Denne sesongen har det vært rettet en del kritikk mot trener Per Joar Hansen, etter flere dårlige resultater, og tapet i cupen øker kritikken.

Overfor TV 2 forteller RBKs styreleder, Per Ivar Koteng, at trenerens rolle vil bli et tema når styret møtes for å snakke sammen torsdag kveld.

- Selvfølgelig blir Per Joar Hansen og A-laget til Rosenborg et tema i kveld. Vi er langt fra fornøyd med det sportslige som har skjedd i det siste, og må finne ut hva vi skal gjøre for å snu dette, sier Koteng til TV 2.

Koteng varsler også at klubben nå må ta tak for å snu den dårlige trenden. Han tror ikke «Perry» vil bli sparket fra stillingen, men sier at styret er svært interessert i å høre hva sportsdirektør Erik Hoftun har å si om saken.

Styremøtet torsdag har vært planlagt i lang tid og er ikke et krisemøte.

Før treningen torsdag hadde også trener Hansen og hans spillere et såkalt oppvaskmøte. De snakket sammen i rundt en time.

- Alle er selvsagt fryktelig skuffet og frustrert etter det vi gjorde i går. Spesielt siden vi ledet 2-0 ved pause. Alle er enige om at det ikke er godt nok. Det finnes mange ulike forklaringer på hvorfor det blir som det blir. Det er vanskelig å peke på enkeltområder, sier Hansen til TV 2.

Rosenborg ligger som nummer sju i Tippeligaen etter at 11 serierunder er unnagjort. Klubben har kapret 17 poeng og kun vunnet fire kamper.

Mandag møtes RBK og Lillestrøm på Lerkendal.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.