Gå til sidens hovedinnhold

«Perry» slutter i Aalesund

Per Joar Hansen forlater Aalesund ved sesongslutt.

Per Joar Hansen har lenge vært usikker på fremtiden. Trenerens kontrakt går ut ved sesongslutt, og nå er det klart at han ikke forlenger og forlater Color Line Stadion.

- AaFK og Per Joar Hansen har i en periode forhandlet om forlengelse av hans trenerkontrakt i klubben. Dessverre kom det ikke til enighet om hans personlige betingelser og begge parter er derfor enige om at samarbeidet avsluttes etter endt kontrakt 30. november 2007, heter det i en pressemelding på Aalesunds hjemmesider.

Har startet trenerjakten
«Perrys» assistenttrener Sturla Voll gir seg også i klubben.

- Samtidig er det klart at Sturla Voll går tilbake til jobben som lærer i Levanger. Per Joar og Sturla har vært med på å ta klubben videre i form av å tilføre klubben både kompetanse og utvikling, heter det i uttalelsen fra klubben, som forsikrer fansen om følgende:

- Klubben har allerede startet jobben med å ansette nytt trenerteam for neste år.

Assistenttrener Sturla Voll bekrefter overfor Nettavisen at både han og Per Joar Hansen slutter i klubben.

- Men akkurat nå er vi på trening, så vi vil vente med å kommentere saken til senere, sier han i en kort kommentar.

Fått andre tilbud
Etter 0-3-tapet mot Viking gikk Per Joar Hansen langt i å antyde at han kom til å slutte etter årets sesong. Samtidig bekreftet han at han hadde fått tilbud fra andre klubber.

- Det stemmer at jeg har fått ulike henvendelser fra andre klubber. Men hvilken klubber det dreier seg om, har jeg ingen kommentar til, sa han.

Aalesunds trener svarte slik på spørsmål om han var lysten på å fortsette i Aalesund:

- Akkurat nå vet jeg ikke hva jeg skal gjøre neste sesong. Det avhenger om ledelsen deler mine visjoner for klubben og lignende, sa «Perry».

Kan bli historisk
Tre serierunder før slutt ligger Aalesund 11. plass - to poeng over kvalikplassen og ni poeng over nestsisteplassen som ender med direkte nedrykk.

Per Joar Hansen ble ansatt som Aalesund-trener i desember 2005. Sammen med assistenttrener Sturla Voll ledet han klubben til Tippeligaen på første forsøk, og kan bli den første treneren som sørger for at klubben beholder plassen i landets øverste divisjon.

Reklame

Lansert i dag: Dette er det eneste stedet du får tak i Ultraboost 21