Gå til sidens hovedinnhold

Pinlig Inter-tap

Krisestart på sesongen for toppklubben.

NOVARA - INTER 3-1:

Toppklubben Inter sto kun med ett poeng etter de to første kampene i Serie A, men tirsdag ventet oppgjøret mot nyopprykkede Novara.

En kamp man i utgangspunktet skulle tro at ville være grei skuring for stjernegalleriet fra Milano. Men nei, da, slik gikk det på ingen måte ikke.

Etter 38 minutters spill var det nemlig vertene som tok ledelsen på Stadio Silvio Piola. Riccardo Meggiorini var sistemann på ballen.

Dette resultatet sto seg både til pause og langt ut i andre omgang. I det 85. minutt ble det imidlertid dramatisk og det startet med rødt kort.

Andrea Rannochia felte Takayuki Morimoto som siste mann og måtte pent rusle i dusjen. Den påfølgende straffen omsatte Marco Riggoni i buret.

Bare minutter senere reduserte Esteban Cambiasso for de blå og svarte, men sluttspurten kom altfor sent.

I stedet for noen snuoperasjon i sluttminuttene, satte i stedet Marco Riggoni inn sitt andre mål for kvelden på overtid og dermed var ydmykelsen av Inter komplett.

Tapet betyr at Inters nye trenere, Gian Piero Gasperini, nok fort vil føle presset ved å lede et storlag som Giuseppe Meazza-klubben.

Med kun ett poeng fra tre seriekamper og en svak åpning på Champions League, må nok Gasperini snu skuta noe brennkvikt for at ikke Inter-ledelsen skal bli utålmodige.

HTML EMBED
Reklame

NÅ: Eksklusiv motebutikk er i gang med sitt årlige salg