RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Getty Images/All over Press

Pipekonsert mot Solbakken og Wolves

Sist oppdatert:
Wolverhampton tapte igjen.

WOLVERHAMPTON - NOTTINGHAM FOREST 1-2:

I et øsende regnvær på Molineaux tok Ståle Solbakken og Wolverhampton imot Nottingham Forest til kamp i The Championship lørdag.

Presset øker på Ståle Solbakken, og laget hans sto uten seier siden den sterke trepoengeren borte mot Blackburn 6. oktober.

Det startet bra i lørdagens kamp da Bjørn Bermann Sigurdarson ga vertene en tidlig ledelse, men Forest slo tilbake og snudde kampen til 1-2.

- Som ville vesten
Ståle Solbakken var naturlig nok ikke fornøyd etter at laget hans ble pepet av banen etter møtet med Nottingham.

- Vi mangler selvtillit og tro på oss selv. Vi må slutte å være redde, og det må skje før tirsdagens kamp mot Millwall, sier Solbakken ifølge BBC.

Nordmannen likte ikke det han så i lørdagens kamp og synes spillerne hans virket desperate.

- Vi er inne i en vanskelig periode. Det var som ville vesten der ute. Vi begynte å bli desperate, sier Solbakken.

Scoring for Sigurdsson
Sigurdson, som var blant Wolves' mest toneangivende spillere i førsteomgang, satte inn 1-0 på førstetouchen etter å ha mottatt en flott stikker fra Jermaine Pennant etter fem minutter.

Wolverhampton var klart best i åpningsminuttene, men håpløst forsvarsspill slapp Nottingham Forest inn i kampen igjen etter et kvarter.

Hjemmelagets spillere sto med armen i været og ropte på offside. Det brydde ikke Billy Sharp seg om og sendte vertene i ledelsen etter pasning fra Henri Lansbury.

Ville ikke feire
Det gikk fra verre til verst for Solbakken og co. da den tidligere Wolves-spilleren Adlène Guedioura banket inn 1-2 fra 25 meter.

Av respekt for sine gamle lagkamerater, valgte franskmannen å ikke feire målet, noe han mottak applaus for fra et ellers misfornøyd hjemmepublikum.

Hjemmelaget hadde ballen mye etter Forests ledermål, men klarte ikke å utnytte det spillemessige overtaket.

Da Wolves bakre firer rullet ballen rundt mot slutten av kampen, begynte deler av publikum og pipe. Det er fortsatt mange som mener Wolves spiller for lite britisk.

Da dommeren blåste av kampen var det pipekonsert fra store deler av de tilskuerne som hadde valgt å bli igjen å se hele kampen.

Etter lørdagens tap ligger Wolverhampton på 16.-plass - sju poeng bak playoffplass og åtte poeng over nedrykksstreken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere