Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pires: - Arsenal kan vinne tittelen

TROR PÅ GULL: Robert Pires (t.h.), her på Arsenal-trening tidligere i høst, tror Arsenal kan ta gull i årets Premier League-sesong.
TROR PÅ GULL: Robert Pires (t.h.), her på Arsenal-trening tidligere i høst, tror Arsenal kan ta gull i årets Premier League-sesong. Foto: Tony O'Brien (Reuters)
Franskmannen er imponert over årets mannskap.

Tidligere Arsenal-spiller Robert Pires har latt seg imponere av gamleklubben denne sesongen. Franskmannen er sterk i troen på at Arsène Wenger og co. kan sikre seg Premier League-trofeet.

Pires (42) opplevde mye suksess med Arsenal i sin tid i klubben (2000-2006). Blant annet var han en del av laget som vant seriegull uten å tape en eneste kamp i 2003/2004-sesongen. Franskmannen mener at dagens Arsenal-utgave har det som skal til for å vinne ligatittelen. Det vil i så fall være første gang på 12 år.

- Arsenal har startet sesongen bra. Kvaliteten på spillerne er høy. Laget har ingrediensene som trengs for å vinne tittelen. De kan klare det, sier Pires til avisen The Guardian.

Arsenal har fått en pangstart i serien, men sliter i mesterligaen.

- Selvfølgelig er mesterligaen viktig, men serien er viktigst. Jeg foretrekker å se Arsenal vinne Premier League. Det er også veldig viktig for supporterne, poengterer Pires.

Søndag er det duket for London-derby. Da møtes rivalene Arsenal og Tottenham på førstnevntes hjemmebane. Pires har gode minner fra oppgjørene.

- Jeg scoret åtte mål på 12 kamper mot Spurs. Jeg vet at Spurs-fansen hater meg. Det er en god følelse, sier han smilende til avisen. (©NTB)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!