RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pires-samtaler i stampe

Sist oppdatert:
Kontraktssamtalene mellom Arsenal og Robert Pires har brutt sammen.

Klubben vurderer ifølge SkySports å selge sin franske midtbanespiller i sommer. Klubben har tilbudt ham en ett års forlengelse på kontrakten, som går ut etter neste sesong.

32-åringen ønsker seg imidlertid ytterligere to år, og Arsenal kan velge å selge ham nå for å få penger, istedenfor å måtte la ham gå vederlagsfritt neste år.

Valencia og Lyon er to av klubbene som er interesserte i Pires, som tidligere har snakket om at han kunne tenke seg å avslutte karrieren i Spania. Pires kom til Arsenal fra Marseille i juli 2000, og har scoret 73 mål for Gunners. 17 av dem kom i år.

Arsene Wenger liker ikke å tilby spillere som er over 30 år, forlengelser av kontraktene som strekker seg utover ett år. Manageren skal også etter sigende også være på plass i Stuttgart i dag for å hente Aleksandr Hleb til Highbury, selv om en spiller som Pires neppe vil være overflødig av den grunn.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere