Pirlo signerte rett før VM

SIGNERTE: Andrea Pirlo har signert for to nye år med Juventus.

SIGNERTE: Andrea Pirlo har signert for to nye år med Juventus. Foto: Alessandro Garofalo (Reuters)

Knytter seg til klubben i to sesonger.

11.06.14 12:31

Tre dager før Italia og Andrea Pirlo sparker i gang sitt VM med gruppespillskamp mot England, kunngjør Juventus at midtbaneeleganten har signert en ny kontrakt med klubben.

Pirlo holder fremdeles koken i en alder av 35 år og var en av Juventus' viktigste spillere forrige sesong. Klubben har vunnet tre strake seriemesterskap etter Pirlos overgang fra AC Milan i 2011.

- Den fantastiske historien om Andrea Pirlo og Juventus fortsetter, skriver klubben på sin hjemmeside.

- Professoren har forlenget sin kontrakt med klubben, noe som betyr at han vil spille i den hvite og svarte drakten fram til 30. juni 2016, skrives det videre.

35-åringen startet karrieren i Brescia, før han ble hentet av Inter i 2001. Der lykes han ikke nevneverdig og ble lånt ut til både Reggina og tilbake til Brescia.

I 2001 ble han hentet av byrival AC Milan og spilte der i ti suksessrike år. De røde og svarte fra Milano angrer nok nå på at de lot midtbaneeleganten gå. Nå får altså Juventus glede av ham i to år til.

I VM er Pirlo og Italia i gruppe med Uruguay, England og Costa Rica. Gli Azzurri spiller sin første kamp mot England natt til søndag.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.