Plankekjøring mot ligagull

Foto: Jon Super / Ap / NTB scanpix

Manchester Uniteds hjemmekamp mot Reading skal være en sikker H på lørdagskupongen.

16.03.13 14:45

Sportspills meny lørdag
V65 Harstad: Nachspiel i nord lørdag kveld
Tippeligaen: Skaderapport
Oddstips 1: Ungt Udinese i Catania

Oddstips 2: Hjemmeseier i Bergen

Øverst på lørdagskupongen finner vi kveldens storkamp i Tippeligaen, Brann - Vålerenga. Resten av oppgjørene er hentet fra Premier League og The Championship.

Bonuspotten er oppe i 500.000 kroner. Bonuspotten tilfaller en eventuell alenevinner på dagens kupong.

1. Brann - Vålerenga
Tippeligaen. Det er duket for fest i Bergen fra første spark på ballen denne gangen. Trener Rune Skarsfjord ser ut til å ha alt på stell, Huseklepp var tilbake i fjor og skal få enda mer ansvar i år, og Stéphane Diarra Badj er kommet fra Sogndal, tiltenkt rollen som erstatter for Rodolph Austin som gikk til Leeds allerede forrige sommer. Målfarlige Martin Pusic er kommet fra Fredrikstad. Ellers har det ikke vært de store endringene i spillerstallen. Men vi merker oss at Christian Kalvenes har lagt opp, og målmaskinen Kim Ojo er solgt til belgiske Genk. Brann har en svært spennende juniorstall, som vi fikk se flere bevis på forrige sesong, og det kommer nok mer i år. Les alt om Brann i Nettavisens tabelltips.

Så sent som i går ble det klart at Erik Mjelde gir seg i Brann. Midtbanespilleren håper på mer spilletid i Lillestrøm. Ellers opplyser klubben til Sportspill at det ikke er skader i troppen, men det er usikkert om Simen Wangberg blir kampklar.

Vålerenga håper Kjetil Rekdal er mannen som skal få ting på stell og gjøre Vålerenga til en utfordrer i toppen. Rekdal har klart det før. Torgeir Børven (a) kom fra Odd forrige sesong og han kan fort bli toppscorer i ligaen når han finner seg enda bedre til rette, han er en ekte måltyv. Dessuten er Mos Abdellaoue kommet på lån fra FCK. Daniel Fredheim Holm og Christian Grindheim er også en del av årets stall, det er også Jan Gunnar Solli. Rekdal har ellers kvittet seg med en rekke spillere som kanskje ikke vil bli voldsomt savnet, så det er et nytt Vålerenga vi skal få se i kveld. Sjekk Nettavisens preview av Enga her.

Mohammed Fellah (beinbrudd) og Kristofer Hæstad (hofte) er ute. Sidoine Oussou blir tidligst klar til sommeren.

Brann var gode i Bergen forrige sesong, og alt tyder på at de skal slå godt fra seg i egen by denne sesongen også. Laget er godt og det er en videreføring av fjorårets lag, kontinuiteten er der, mener vi, selv om Mjelde og Ojo ikke er der lenger. Da er vi langt mer usikre på Vålerenga. De kan slå til fra første stund, men sjansen måp være mye større for at de trenger litt innkjøring under Rekdal. Fellah ute var dårlig nytt for Enga i fjor, og det er en svekkelse at han er ute her. H i kamp 1.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

2. Manchester United - Reading FC
Premier League. Manchester United er suverene i Premier League og har gullet i lomma når ti runder gjenstår. 13-0-1 hjemme på Old Trafford er mesterlig. I Champions League hadde de taket på Real Madrid, men fikk Nani utvist i returkampen, mistet ledelsen og røk ut. I FA-cupen hadde de også ledelsen, 2-0 hjemme mot Chelsea sist lørdag, men det ble til 2-2 og omkamp etter to baklengs i 2. omgang. Så alt er ikke rosenrødt, men ligaen har United et stålgrep på. I dag forventes det seier mot ligaens svakeste bortelag.

Det er ventet at manager Ferguson gjør endringer i laget som spilte mot Chelsea i cupen sist helg. Vidic (f) og Van Persie (a) kan få starte. Det er ingen nye skader.

Reading har 1-2-11 på reise etter tap borte for Stoke og Everton nylig. De har også tapt hjemme for Wigan og Aston Villa, nøkkelkamper i bunnstriden begge to, og dermed ser det helt svart ut for tiden. Manager Brian McDermott, som førte klubben til Premier League, fikk sparken tidligere denne uken. Nå spekuleres det i om Paolo Di Canio, inntil nylig mananger i Swindon, skal overta. Uansett hvem som får jobben blir det tøft å ta poeng på Old Trafford.

Eamonn Dolan leder laget inntil videre, han er et ubeskrevet blad i vår bok. Han mangler Federici (k) og den gode vingen Kebe (m), den suspenderte Pogrebnyak (a) og skadde Roberts (a). Dermed er det tynt fremover hos bortelaget, som uansett vil blir presset lave.

Reading ser ikke ut til å ha formen eller troppen til å kunne overraske på Old Trafford. H i kamp 2.

3. Southampton - Liverpool
Premier League. Southampton har en luke på fire poeng ned til streken. Det er bra, målet for sesongen er å unngå nedrykk. Etter manager-skiftet som få forsto noe av, har imidlertid ikke formen bedret seg, slik klubbens ledelse sikkert håpet. Bare én seier på de åtte siste rundene, og tap i nøkkelkampene mot Newcastle og QPR den siste tiden. 0-0 i Norwich forrige runde, der motstander brant en straffe på tampen. 4-5-5 hjemme totalt og faren for nedrykk er så absolutt tilstede.

Manager Porchettino har ingen nye skader eller suspensjoner i laget. Vegard Forren spilte for U21-laget på mandag og er snart i kampform.

Liverpool viser gode takter og har scoret veldig mye den siste tiden. 5-0 mot Swansea, 4-0 mot Wigan og 3-2 mot Tottenham er deres tre siste. Opp til Arsenal på den viktige 5. plassen som gir Europa League-kvalik er det bare to poeng, men opp til den langt mer attraktive 4. plassen og Champions League-kvalik er det syv poeng. Det kan være litt for langt, det kreves en formidabel sluttspurt for å klatre dit. Uansett er man over rivalen Everton på tabellen, men bare på ett måls bedre målforskjell. 4-6-4 borte totalt.

Det er usikkert om førstekeeper Reina rekker kampen. Allen (m) er imidlertid klar for spill, han har utsatt en skulderoperasjon som ikke kan være veldig prekær.

Liverpool har vist meget gode takter i det siste og de stiller sterkt her. Likevel er vi ikke parat til å gi dem full tillit, de har ikke vist nok stabilitet på bortebane alt i alt. Men poeng skal være innenfor rekkevidde. UB i kamp 3.

Se kampen live på TV 2 Sumo

4. Swansea City - Arsenal
Premier League. Swansea og manager Laudrup cruiser mot en plassering rundt midten. Som vinnere av ligacupen har de Europa League-kvalifiseringen i boks og kanskje ikke så voldsomt mye mer å spille for i Premier League, rent tabellmessig. Det har gått trått på bortebane den siste tiden, med tre strake tap for West Bromwich, Liverpool og West Ham, men hjemme i Wales vinner de, Newcastle, QPR og Stoke er slått i de tre siste. Fine 6-6-2 hjemme totalt, og kveldens kamp er en prestisjefylt affære på foran egne fans, så her tviler vi ikke på motivasjonen.

Manager Laudrup håper at Britton (m) blir klar for spill, han ble skadet forrige runde men har kommet seg raskt. Moore er også klar for spill. Flores og Agustien er stadig ute, men Neil Taylor (f) trener med ball igjen og kan være tilbake snart.

Arsenal røk 1-2 for Tottenham i London-derbyet forrige runde. Før det hadde de fire seire og en uavgjort i ligaen, og de innehar 5. plassen før helgens runde. Det er fem poeng opp til den viktige 4. plassen. I Champions League røk de først 1-3 hjemme for Bayern München, og få eller ingen trodde på dem i returoppgjøret i Tyskland, men Arsenal vant 2-0 der og var ikke så langt unna avansement likevel. Men exit ble det, og borteseieren var også et resultat av at Bayern overhodet ikke hadde dagen.

Monreal er tilbake etter at han ikke kunne delta i Champions League, og går trolig inn på plassen til Gibbs, som har en liten skade. Det er ingen andre nye skader for manager Wenger, men viktige spillere som Wilshere, Podolski og Sagna er fortsatt ute.

Dette er åpent i våre øyne. Vi tør ikke stole på Arsenal selv om de vant til ingen nytte i München. Swansea vant 2-0 på Emirates tidligere denne sesongen og de kan vinne igjen. HU i kamp 4.

5. Stoke City - West Bromwich Albion
Premier League. Stoke har gått fra middels til ille, de har ikke hatt marginene med seg og skuffet ved å tape for Fulham, West Ham og Newcastle i de tre siste. Spesielt 0-1-tapet for et skadeplaget West Ham hjemme på Britannia var nedtur. 1-2-7 på de ti siste rundene lukter nedrykk, men Stoke hadde en fin første halvdel av sesongen og ligger rundt midten, ni poeng over streken. Tapsrekken må imidlertid brytes, ellers går det galt, og det er et klart mål at det skal skje her i dag. 6-6-2 hjemme totalt.

Etherington (m) har mistet de to siste kampene og er usikker her også. Jerome (a) starter antagelig på benken etter en liten skade sist. Huth (f) er suspendert, kamp 3 av 3.

West Bromwich slo til med hjemmeseier mot Swansea forrige helg, og dermed holder de seg på øvre halvdel. Tre av de fire siste er vunnet, hjemme mot Swansea som sagt og hjemme mot Sunderland, og den usannsynlige borteseieren i Liverpool der de kontret inn to mål på en motstander som brant utallige sjanser. Man er hele ti poeng foran dagens motstander, og har 4-2-8 på bortebane.

Manager Steve Clarke gjør antagelig få endringer i laget som vant forrige runde. Long (a) sliter stadig med en liten skade. Reid er usikker.

De siste seks innbyrdes viser en uavgjort og fem borteseire, uansett bane. Det er spesielt. Normalt er dette en hjemmeseier, Stoke skal slå de fleste utenom topplagene hjemme på Britannia. HU i kamp 5.

6. Aston Villa - Queens Park Rangers
Premier League. Så vant Aston Villa igjen, endelig, 2-1 borte mot Reading forrige helg. Det var veldig viktig å slå bunnlaget, for med tap ville Villa ligget på nedrykk, to poeng bak Reading. Nå er Aston Villa første lag over streken, og noe snakk om nedrykksstrid er det ikke, ifølge manager Paul Lambert. Men tabellen forteller noe annet, det er helt essensielt å slå QPR i dag, ellers er Villa snart tilbake på nedrykk. Svake 3-4-7 hjemme på Villa Park og formen er så der. Men Villa har vært gode til å vinne de riktige kampene i det siste, mot Reading og West Ham, og de må gå for full pott her også.

Albrighton, Bent, Dunne, Gardner og Herd kan være ute igjen, og Delph er suspendert.

QPR har vunnet to kamper på rad. Det har aldri skjedd før denne sesongen, men nå er Southampton slått 2-1 borte og Sunderland 3-1 hjemme. Begge ganger var Loic Remy første målscorer for Redknapps mannskap, og den franske landslagsspilleren kan vise seg å bli akkurat så viktig som Redknapp håpet. Londonlaget har også doblet antall seire for sesongen de to siste rundene, og nå har de fått trua tilbake. 4-11-14 totalt er fortsatt fryktelig svakt. I dag har de alt å vinne, de møter en motstander som roter det til for seg selv på jevnlig basis.

Taarabt, Cesar (k) og Armand Traore meldes klare til kamp og da er det lite skader hos bortelaget.

Aston Villa skal være sterke nok til å vinne dette. Kampen er uhyre viktig og nerver kan spille inn, men vi tror hjemmebanefordelen blir avgjørende. De tre siste innbyrdes har endt med ett poeng til hver. HU i kamp 6.

7. Sheffield Wednesday - Cardiff City
Championship. Kampen for tilværelsen er i full gang i Sheffield, man var i League One forrige sesong og ønsker seg ikke tilbake. Wednesday har da også gode 5-3-2 på sine ti siste, og de vant 1-0 i Leicester forrige runde. De ble dermed det fjerde laget til å slå Leicester i egen by denne sesongen. Men derfra til å stole på Wednesday er det et lite stykke, de feiler litt for ofte til det. Statistikken taler for dem i dag, de syv siste oppgjørne mot Cardiff har alle endt med hjemmeseier. 6-3-9 hjemme totalt og fire poeng ned til streken er fasit.

Det er ingen nye skader eller suspensjoner å ta hensyn til for manager Dave Jones, men han mangler Connor Wickham (a), matchvinner mot Leicester, som har reist tilbake til Sunderland etter endt utlånsperiode. Gary Madine eller Jermaine Johnson kan ta hans plass. Reda Johnson (f) var tilbake fra skade forrige runde.

Cardiff leder ligaen med fire poeng når ti runder gjenstår. De har ledet enda klarere, og 1-2-2 på de fem siste rundene er en liten formsvikt av waliserne. 1-1 mot Derby og 1-1 mot Leicester i de to siste, Rudy Gestede berget ett poeng dypt inne i tilleggstiden hjemme mot Leicester. Cardiff røk 1-2 for et noe redusert Middlesbrough på forrige reise, de har 9-3-6 borte totalt og vi tror de gruer seg til denne kampen. Her må de heve seg flere hakk for å vinne.

Kaptein og midtstopper Mark Hudson er usikker, det er også Ben Turner (f). Da er det godt at manager Mackay har hentet inn Leon Barnett (f) på lån fra Norwich en måneds tid.

Bortelaget er ute av form og vi tror de skal få slite med å ta poeng her også. HU i kamp 7.

8. Hull City - Nottingham Forest
Championship. Her møtes to kandidater til opprykk. Hull ligger på direkte opprykk bak Cardiff før helgens runde, til tross for en del tap på bortebane har de sanket nok poeng hjemme til at et Premier League-comeback ser fullt mulig ut. Sist mandag vant de borte mot Burnley, og vi må si at formen er god. Fire strake hjemmekamper er vunnet og man står med 12-2-4 hjemme på KC Stadium.

Manager Steve Bruce mangler trolig Corry Evans (m) igjen, og langtidsskadde Sone Aluko og Matty Fryatt, men ellers ser det bra ut. Abdoulaye Faye (f) og Jay Simpson (a) er tilbake.

Nottingham Forest er i fint driv under sin nye manager Billy Davies, så gode har de vært under hans ledelse at de er helt oppe på play-off. De topper formtabellen med 5-0-0 på de fem siste, og 5-7-6 på bortebane begynner å se bra ut. Dette kan gå hele veien for skogvokterne dersom de holder dampen oppe. De har en viss tradisjon for å klare play-off, for så å feile der, dessverre.

Dexter Blackstock (a) ligger an til å miste kampen. Billy Sharp (a) sliter med sykdom og Darius Henderson (a) har en skade i kneet, så bortelaget kan mangle opp til tre spisser, både toppscorer og nest-toppscorer. Daniel Ayala (f) og Dan Harding (f) er på vei tilbake, men spiller neppe her.

Her tenkte vi først at bortelaget kunne overraske dersom de hadde en meget god dag, men når vi ser hvem som antagelig er ute, øker troen på hjemmeseier så mye at det blir ren H i kamp 8.

9. Barnsley - Watford
Championship. Barnsley innfridde vårt tips til 2,70 på tirsdag, de slo Brighton 2-1 i midtukekampen sin. Dermed har de fått mindre hvile enn dagens motstander denne gangen. Hjemmeseieren tok dem opp på trygg grunn, to poeng over de tre lagene på 39 poeng under streken. Formen er variabel, men Barnsley har vist at de tidvis kan spille veldig fin fotball, og de har vunnet seks av de ti siste kampene sine, mer enn de fleste andre. Men de har defensive problemer, og når de først taper kommer det gjerne både tre, fire og fem baklengs. 6-4-8 hjemme på Oakwell.

Det er ingen nye skader eller suspensjoner for manager David Flitcroft. Stephen Dawson (m) har vært ute siden januar, men kan være tilbake her.

Watford imponerer stort under ledelse av Zola og med mye input fra den italienske Pozzo-familien, eierne som later til å ville slå seg opp på fotball i mange land. Zola ble kåret til månedens manager for februar, fortjent var det, og Matej Vydra, på lån fra Udinese, har scoret 20 ligamål. Direkte opprykk er bare to poeng unna og Watford er ligaens beste bortelag med 10-3-5 totalt. Men så er det slik, som det er med alle i denne ligaen, at plutselig kommer det et tap. Det gjorde det forrige runde, 1-2 hjemme for Blackpool. Zola mente dommeren snøt dem for et mål på tampen.

Neuton, Tommie Hoban, John Eustace, Almen Abdi (m) og Manuel Almunia (k) er stadig ute, men nå er heldigvis Nathaniel Chalobah (m) og Fitz Hall (f) tilbake. Førstnevnte er viktig og går trolig rett inn i startoppstillingen til manager Zola.

Barnsley er litt på gang for tiden, og det gjør det vanskelig å tippe utfallet. Likevel er det liten tvil om at Watford på sitt beste vinner denne kampen. De tapte sist, og de gidder som regel ikke tape to på rad, det har ikke skjedd siden oktober. Med litt fandenivoldskhet fra Zola over dommeren sist, mener vi det skal bli en B i kamp 9.

10. Middlesbrough - Birmingham City
Championship. Middlesbrough ser ikke sterke nok ut til å kunne kjempe om en topp 6-plassering, men toget er ikke gått, selv ikke med svake 2-1-7 på de ti siste rundene er Middlesbrough ute av play-off-diskusjonen. Det er tre poeng opp til 6. plassen før helgens runde. De vant sin forrige hjemmekamp, 2-1 mot topplaget Cardiff, men siden har det blitt to tap på reise, 1-2 for svake Huddersfield og 0-2 for enda svakere Bristol City. Men hjemme på Riverside er Midldlesbrough sterke, de står med 12-1-5 totalt.

Grant Leadbitter (m), innlånte Sammy Ameobi (a), Faris Haroun og Josh McEachran var ute da det ble tap for bunnlaget forrige runde. Nå ser det ut til at de to sistnevnte helt sikkert er tilbake etter sykdom, mens de to førstnenvte også har brukbare sjanser til å rekke kampen. Det samme gjelder George Friend (f). Justin Hoyte (f), Lukas Jutkiewicz (a), Stuart Parnaby (f), Andre Bikey (f) og Julio Arca (m) er ute.

Birmingham må være en av de største skuffelsene denne sesongen. Nå er de oppe på en kjedelig 14. plass og det ser ut til at de styrer klar av nedrykk, men som vi har vært inne på tidligere er Birmingham notorisk uberegnelige og bare én gang på 36 runder har de vunnet to ganger på rad. Den rekorden har de muligheten til å tangere i dag, for de slo Derby 3-1 hjemme forrige lørdag. Der lå de under til pause og hadde ingenting å bidra med i 1. omgang, men et par bytter i pausen gjorde susen. Forrige bortekamp røk de 2-5 i Hull. 5-6-7 borte totalt.

Wes Thomas (a) og Nathan Redmond (m) kan få mer tillit etter gode innhopp sist. Kapteinen Steven Caldwell er tilbake fra sykdom. Pablo Ibanez (f), Mitch Hancox (f), Marlon King, Stephen Carr, David Murphy og Will Packwood er ute.

Dette er to lag som har skuffet ganske ofte, men valget blir hjemmeseier, for Birmingham vant sist og da vinner de normalt ikke her. Middlesbrough er blant de bedre hjemmelagene og skal vinne denne kampen for å ha en liten sjanse på play-off. H i kamp 10.

11. Ipswich Town - Bolton Wanderers
Championship. Ipswich ligger skummelt til, bare fire poeng over streken, og de vinner stort sett bare hjemmekampene sine for tiden. De fire siste her på Portman Road har gitt seire over Leicester, Blackpool og Middlesbrough, men tap 0-2 for Watford. Etter en svak start på sesongen har de ikke bedre enn 6-5-7 hjemme totalt, men de har hevet seg etter at Mick McCarthy tok over managerjobben 1. november i fjor.

Frank Nouble (a) er ute, Michael Chopra (a) er usikker men rekker nok kampen. Richard Stearman (f) er tilbake fra suspensjon. Lee Martin (m) er suspensdert, kamp 2 av 2.

Bolton har virkelig fått opp dampen nå, etter en variabel start på sesongen. De ønsker seg tilbake til Premier League, og det skiller bare tre poeng opp til play-off etter en flott rekke på 6-2-0 i februar og mars. Av de seks seirene er fem kommet hjemme, mens det ble 3-2 og full pott i Barnsley på forrige reise. Et lite gjennombrudd, for Bolton har slitt voldsomt på tur og har ikke bedre enn 3-7-8 borte, egentlig alt for dårlig til å kunne rykke opp. Derfor blir det ekstra spennende å se hva de får til i denne småvriene kampen i Ipswich.

Førstekeeper Adam Bogdan er tilbake fra skade, men det er ikke gitt at han spiller denne, Andy Lonergan har vært solid som vikar. Ingen nye skader, men Keith Andrews, Tyrone Mears og Mark Davies er stadig ute.

Bolton viser strålende form og de har mye å spille for. Borteseier skal med på kupongen. Men den får ikke stå alene, for Ipswich har vist at de vinner en del kamper på hardt arbeid, og etter tap og uavgjort på reise kommer det gjerne en hjemmeseier. Alt i alt en åpen kamp. HUB i kamp 11.

12. Wolverhampton Wanderers - Bristol City
Championship. Wolves nye manager Dean Saunders fikk sin første seier med laget borte mot Millwall for snaut to uker siden. Det var på høy tid. Dessverre var det ikke et vendepunkt, borte mot Nottingham Forest sist helg var man et stykke unna å ta poeng i 1-3-tapet. Det ser ille ut for Wolves nå, man er rett og slett ikke gode nok til å slå det jevne lag i denne ligaen, noe 1-4-5 på de ti siste illustrerer. I dag møter Wolves det eneste laget de har bak seg på tabellen, og blir det tap her, ja så er det vel brått over og ut for Saunders også. Man kan hente noe selvtillit i at man slo dagens motstander hele 4-1 i det omvendte oppgjøret, og at man møter ligaens svakeste bortelag. Dessverre er de i bedre form enn Wolves.

Stephen Ward (f) er suspendert etter rødt kort sist. Ellers er det få fravær for manager Dean Saunders, bare Razak Boukari (m) og George Elokobi er ute.

Bristol City har kniven på strupen. De viser meget god form på eget gress med 5-1-0 på de sesk siste der, mens det går adskillig tyngre på reise. 0-0 i Blackpool sist, men bare 3-3-12 borte totalt. Dagens sekspoenger er en av sesongens viktigste kamper, her kan Bristol City mistenkes for å gå for 0-0, for et tap vil være fatalt.

Jon Stead (a) er høyst usikker. Men på den andre siden er Louis Carey, Paul Anderson og Sam Baldock tilbake, så manager Sean O'Driscoll har flere muligheter nå enn forrige runde.

Wolves er i svak form, men vi mener likevel de skal ha brukbare sjanser mot ligaens svakeste bortelag. Her må de vinne, det må riktignok motstander også, men hvis Saunders spiller sine kort riktig og alle spillerne holder seg på banen, skal dette gå. H i kamp 12.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 486-rekker

96-rekker:

HTML EMBED
Tipping Lørdag, frist: 16.03.2013 15:55
1. Brann - Vålerenga H
2. Manchester United - Reading FC H
3. Southampton - Liverpool U B
4. Swansea City - Arsenal H U
5. Stoke City - West Bromwich Albion H U
6. Aston Villa - Queens Park Rangers H U
7. Sheffield Wednesday - Cardiff City H U
8. Hull City - Nottingham Forest H
9. Barnsley - Watford B
10. Middlesbrough - Birmingham City H
11. Ipswich Town - Bolton Wanderers H U B
12. Wolverhampton Wanderers - Bristol City H

486-rekker:

HTML EMBED
Tipping Lørdag, frist: 16.03.2013 15:55
1. Brann - Vålerenga H
2. Manchester United - Reading FC H
3. Southampton - Liverpool U B
4. Swansea City - Arsenal H U B
5. Stoke City - West Bromwich Albion H U B
6. Aston Villa - Queens Park Rangers H U B
7. Sheffield Wednesday - Cardiff City H U B
8. Hull City - Nottingham Forest H
9. Barnsley - Watford B
10. Middlesbrough - Birmingham City H
11. Ipswich Town - Bolton Wanderers H U B
12. Wolverhampton Wanderers - Bristol City H

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.