Planlegger United-fansen et nytt fly-stunt?

DIN TUR, LOUIS? Manchester United-fans betalte for et anti-Moyes-banner da skottens regime gikk mot slutten. Nå går ryktene om et nytt stunt rettet mot Louis van Gaal på lørdag.

DIN TUR, LOUIS? Manchester United-fans betalte for et anti-Moyes-banner da skottens regime gikk mot slutten. Nå går ryktene om et nytt stunt rettet mot Louis van Gaal på lørdag. Foto: Montasje (NTB scanpix)

Et bilde har lekket på nett, og det kan være dårlige nyheter for Louis van Gaal (64).

15.12.15 22:47

Flere spekulerer i at Manchester United-manageren vil bli møtt med et anti-banner under kampen mot Norwich på Old Trafford lørdag.

På sosiale medier hevdes det at et fly vil passere Uniteds hjemmebane med en tydelig beskjed om å fjerne 64-åringen som klubbens manager.

Flere brukere på Twitter har tirsdag publisert bilder av det som skal være et banner rettet mot nederlenderen. Også den populære nettsiden joe.co.uk skriver om den ventede protesten tirsdag.

Se bildet lenger ned.

Skjedde med Moyes

Det vil ikke være første gang det som trolig er United-sympatisører gjennomfører et slikt stunt.

I en kamp mot Aston Villa i mars 2014 skjedde det samme da David Moyes var klubbens manager. Flyet hadde et banner som ba klubben sparke Moyes og ble møtt med pipekonsert fra supporterne på stadion.

- Jeg konsentrerte meg om kampen, sa Moyes om stuntet.

Manchester Evening News-journalist Samuel Luckhurst mener det hele er en spøk.

- Van Gaal-protesten er bare et forsøk på å skape temperatur. Selskapet som står bak twittermeldingen (med bildet) bekrefter at banneret er falskt, skriver han.

Uniteds nederlandske manager er under enormt press, og misnøyen blant supporterne vokser for hver uke som går.

I helgen var det Norges egen Joshua King som skrudde opp temperaturen rundt van Gaal da han senket gamleklubben med sin 2-1-scoring.

Til tross for tapet mot Bournemouth lørdag, går det relativt bra med rødtrøyene i Premier League. Etter 16 kamper ligger United på fjerdeplass, kun fire poeng bak ligaleder Arsenal.

Boring United?

Men det er måten United spiller på som fører til kritikk mot nederlenderen. Flere ganger denne sesongen har United, som historisk sett har vært berømte for vakker angrepsfotball, gått av banen med null eller én scoring.

Hele åtte lag i Premier League har scoret like mange eller flere mål enn United på sesongens 16 første kamper.

Lilleputt Leicester har scoret 13 flere mål enn United så langt.

Stemningen ble ikke bedre da United rotet det til i Europa i midtuka. Nå må de ta til takke med spill i Europaligaen denne sesongen.

LES: Van Gaal slaktes: - Det verste United-laget jeg har sett

Her ser dere bildet som lekket på nett tirsdag, og som altså skal være banneret som er ventet å fly over Old Trafford under kampen mot Norwich.


Bildet har allerede vekket blandede reaksjoner blant United-fans og fotballfans generelt:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.