RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MENER FORBANNELSEN ER OVER: Tottenhams Mauricio Pochettino.
MENER FORBANNELSEN ER OVER: Tottenhams Mauricio Pochettino. Foto: Richard Calver/rex/shutterstock (Shutterstock / NTB scanpix)

Pochettino: - Wembley-forbannelsen er over

Tottenham-manager Mauricio Pochettino mener 3-1-seieren i mesterligaåpningen mot Borussia Dortmund skrinla klubbens Wembley-forbannelse en gang for alle.

Anført av en meget opplagt Harry Kane hadde argentinerens mannskap små problemer med å ta seg av Dortmund på klubbens midlertidige hjemmebane onsdag. Kane scoret to ganger og fikk selskap av sørkoreanske Son Heung-Min i målprotokollen.

Seieren var kun Tottenhams tredje på de 13 siste kampene på Wembley. Ikke rart det har vært snakket om at den engelske landskamparenaen ikke akkurat er noen lykkebane for London-klubben.

- Jeg håper dette kan bidra til at snakket om en forbannelse avtar. Det er fantastisk å få en god start i denne turneringen, men også å sette en stopper for alt som er sagt om laget her, sier Pochettino.

- Dette resultatet betydde mer enn tre poeng. Å vinne her var så viktig for selvtilliten, både for spillerne og fansen. Og ikke minst med tanke på hva folk tror vi kan få til i framtida, tilføyer han.

Tottenham forsvant ut av mesterligaen etter det innledende gruppespillet forrige sesong. Tap hjemme på Wembley mot både Monaco og Bayer Leverkusen la grunnlaget for den tidlige exiten.

(©NTB)

Se høydepunkter fra kampen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere