RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Podolski valgte Bayern München

Foto: SCANPIX/AFP PHOTO DDP/OLIVER LANG
Sist oppdatert:
FC Kölns supertalent Lukas Podolski røpet mandag hvor han kommer til å fortsette karrieren neste sesong.

Lukas Podolski har blitt koblet til blant annet Real Madrid og AC Milan. Men mandag sier angriperen at han kommer til å fortsette karrieren i de nybakte seriemesterne i Bundesliga - Bayern München - etter sommerens VM-sluttspill i Tyskland.

Podolski har lenge vært på Bayerns ønskeliste. Nå har Bundeliga-gigantene vunnet kampen om juvelens underskrift foran flere av rivalene i tysk og internasjonal fotball.

- Det var en vanskelig avgjørelse å ta. Werder Bremen og Hamburg (SV) kom med attraktive tilbud, men Bayern er den beste klubben i Tyskland for øyeblikket, røper Lukas Podolski overfor Bild.

Han har imidlertid foreløpig ikke skrevet under på en kontrakt med Bayern. Köln skal ikke være særlig villig til å gi slipp på stjerneskuddet - men tillater likevel at han forlater klubben i sommer ettersom han har en klausul i kontrakten som gjør at spissen kan forlate klubben for én million euro neste sommer.

- Tiden er inne for begge klubber nå, og jeg håper at handelen kan gjennomføres så snart som mulig, blir 20-åringen sitert på i Bild.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere