RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Poengdeling i Chippen-debut

Foto: ANTONIO TACCONE/SCANPIX
Sist oppdatert:
Roma tapte terreng til Inter da Cristian Wilhelmsson debuterte i Serie A.

MESSINA - ROMA 1-1: Den tidligere Stabæk-spilleren Christian "Chippen" Wilhelmsson fikk ikke drømmedebuten for Roma. Svensken, som nylig gikk fra belgiske Anderlecht til den italienske hovedstadsklubben, ble byttet inn i det 81. minutten for å trygge 1-0-ledelsen. I stedet ble lille Messina tildelt straffe på overtid. Cristian Chivu felte Arturo Di Napoli innenfor 16-meteren, og dommeren pekte nådeløst på straffemerket. Inters argeste gull-konkurrent måtte bare se at hjemmelaget snappet poeng da Alessandro Parisi satte straffen bak Doni i Roma-buret.

Ikke før hadde Parisi sendt Messina ett poeng lenger unna nedrykksgrensa, før han pådro seg sitt andre gule kort for dagen, og fikk et par ekstra minutter i dusjen.

Romas poengtap betyr at Inter rykket ytterligere i fra, og nå er det hele åtte poeng som skiller de to gullkandidatene. Det var Mancini som scoret Romas ledermål i 1. omgang.

Alle gode ting er tre
I Milano fortsatte AC Milan sin gode form da de sendte Reggina hjem med 1-3 i baggasjen. Milan har nå tre strake seiere og 9-1 i målforskjell på de tre siste kampene. Andrea Pirlo, Clarence Seedorf og Alberto Gilardino sørget for at de røde og svarte nok en gang noterte seg for tre mål. Rolando Bianchi scoret Regginas mål.

Milan, som startet sesongen med åtte minuspoeng, har nå klatret til en 9. plass med sine 23 poeng.

Se vårt fotballmagasin for all fakta og statistikk fra Serie A.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere