RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet i beredskap foran VIF – LSK

Foto: Ole Berg-Rusten / NTB scanpix
- Vi er ikke naive.

- Vi ser på dette som en vanlig kamp, selv om den er i risikokategorien, sier Ola Moheim i Oslo-politiet foran søndagens eliteseriekamp mellom Vålerenga og Lillestrøm.

Kamper mellom erkerivalene på det sentrale Østlandet blir alltid fulgt med en viss interesse av ordensmakten. Foran det motsatte oppgjøret 27. juni ble hodet til Tom Lund-statuen i Lillestrøm fjernet. De to lagenes tilhengere har ikke alltid vært verdens beste venner.

Det skapte rabalder og het stemning.

- Vi har ingenting konkret som tilsier at vårt aktivitetsnivå bli forhøyet ytterligere. Vi går inn mot helga med tanke på at dette skal forløpe som normalt. Men vi er ikke naive heller. Vi er klar til å gjøre en innsats og må være til stede i tilfelle noe skulle skje, sier Moheim til NTB.

Moheim ønsker ikke å si hvilke tiltak politiet konkret har satt i verk i forbindelse med kampen søndag kveld.

Moheim jobber ved seksjon for organisert kriminalitet med Oslo politidistrikt og har spesialisert seg på fotballvold. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere