RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Montasje NTB scanpix

Politiet kastet ut landslagsspillere fra fest hos TV 2-reporter

Sist oppdatert:
Naboene klaget på bråk, skriver VG.

Tre landslagsspillere skal sammen med flere andre ha vært på fest hos TV 2-reporter Morten Stokstad etter kampen mot Makedonia tirsdag. Festen ble stanset i 03.30-tiden av politiet, som rykket ut etter naboklager, skriver VG.

- Vi fikk meldinger fra to innringere om at det var rop og skrik fra en leilighet. Naboer ble holdt våkne av bråket. Leiligheten ble tømt og de fikk pålegg om å holde seg rolige, opplyser operasjonsleder Ola Krokan i Oslo politidistrikt til VG.

Stokstad bekrefter hendelsen overfor avisen.

- Spilte litt for høy musikk, politiet kom på grunn av naboklager - og vi avsluttet nachspielet. Hvem som var her er en privatsak, skriver han i en SMS til VG.

Stokstad hadde tidligere på kvelden jobbet på Norges landskamp mot Makedonia, og festet altså med flere av spillerne i sin lelighet etter kampen.

På spørsmål fra VG om det er forenlig for en fotballreporter å feste sammen med landslagsspillerne, svarer TV 2s sportssjef Bjørn Taalesen slik:

- Jeg vil ikke uttale meg om dette før jeg vet mer om saken.

Stokstad har også tidligere fått kritikk. I 2007, da Stokstad jobbet for NRK, fikk han kjeft av NRK-ledelsen for å ha sunget LSK-sanger i cupfinaleteltet, for senere å ha dekket cupfinalen dagen etter.

For halvannet år siden ble flere landslagsspillere kraftig kritisert etter å ha gått på byen fire dager før den viktige kvalikkampen mot Danmark.

Tirsdagens kamp mot Makedonia markerte starten på en tre måneder lang pause fra landslagsfotball, og ingen av festdeltakerne skal i aksjon på banen igjen med det første. Neste landskamp er i august mot Sverige.

Norge vant tirsdagens privatlandskamp mot Makedonia 2-0 etter scoringer av Per Ciljan Skjelbred og Daniel Braaten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere