RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

MOTTOK TRUSLER: Omstridte Raheem Sterling.
MOTTOK TRUSLER: Omstridte Raheem Sterling. Foto: Stu Forster (Getty Images)

Politiet koblet inn etter trusler mot Sterlings datter (3)

Nettrollene herjer på Twitter.

Det er på det nærmeste opplest og vedtatt at Raheem Sterling forlater Liverpool og blir Manchester City-spiller i løpet av kort tid.

Unggutten har gjort det klart at han ikke ønsket å spille videre for Liverpool og de røde har bare ventet på at et godt nok bud skulle tikke inn. Det kom i helgen og lyder på svimlende på 49 millioner pund.

Selv om brorparten av Liverpools supportere virker fornøyd med avtalen for Sterling, har det likevel ikke vært fritt for reaksjoner i sosiale medier.

Trusler
Mandag skriver lokalavisen Liverpool Echo at politiet nå er koblet inn i en sak, der flere personer skal ha truet Sterling og hans datter via Twitter.

Sterlings datter er tre år gammel.

I tillegg til disse truslene, skal den 20 år gamle kantspilleren også ha blitt utsatt for rasisme i sosial medier, skriver Liverpool Echo videre.

- Språket som er brukt i meldingene til Sterling er noe vi ikke kan akseptere. Vi tar disse truslene svært alvorlig, opplyser politiet.

- Saken er nå under etterforskning, sier en talsmann videre.

Det er politiet som har gjort Sterling oppmerksom på truslene som nå er rettet mot ham. Flere nettroll skal altså ha truet datteren på tre år.

- Sov med ett øye åpnet i natt, din illojale t***. Klem datteren din én siste gang, for nå kommer jeg etter henne, skriver en bruker.

- Jeg skal spore opp datteren din og låse henne inne, skriver en annen.

Meldingene er nå slettet fra Twitter og brukerne utestengt.

Lang saga
Sagaen rundt Sterling og Liverpool har foregått siden i vinter, da unggutten takket nei til en lukrativ kontrakt med klubben.

Senere har Sterling, via sin agent Aidy Ward, flere ganger uttrykt misnøye med Liverpool og spesielt manager Brendan Rodgers.

Agent Ward har også blitt stemplet som et råttent eple og en pådriver for å tvinge i gjennom en overgang. Alle oppslagene har ført til at agenten blant annet har mistet spissen Saido Berahino som klient.

Etter en rekke kontroverser var det i bunn og grunn ikke noe spørsmål om Sterling ville bli solgt, men om noen var villig til å bla opp det Liverpool ønsket. De røde ville ha 50 millioner pund, men City fikk prutet seg ned én million. Sterling vil trolig få en lønn på 200.000 pund i uka.

Ifølge rapporter vil unggutten også putte rundt halvparten av det honoraret agent Ward får, i egen lomme. Det skal ifølge The Telegraph være på rundt fire millioner pund - 50 millioner norske kroner.

Det er ventet at overgangen blir sluttført denne uken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere