RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet utvider FFK-etterforskning

Foto: Olsen, Linn Cathrin (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Nå skal det søkes i flere avtaler enn Piiroja-handelen.

Østfold politidistrikt har onsdag innhentet ytterligere dokumenter i forbindelse med overganger gjort av Fredrikstad Fotballklubb. Det forteller politiet i en pressemelding.

- Etterforskningen så langt har vist at det kan være formålstjenlig å innhente mer informasjon om andre kontrakter og inngåtte avtaler enn den opprinnelige i saken, sier politiadvokat Kåre Solvoll i Østfold politidistrikt.

«Politiet utelukker ikke verken ytterligere siktelser eller fremtidige undersøkelser av andre kontrakter. De syv siktelsene er vurdert slik at de opprettholdes», heter det videre i pressemeldingen.

Politiet understreker at det er for tidlig å snakke om skyldsspørsmålet i saken, til tross for at det er tatt ut flere siktelser.

- Som sagt tidligere er de siktede i denne saken, siktet på bakgrunn av at det er de vi mener er nærmest informasjon om saken. Det betyr ikke at det er de samme som er skyldig i selve skatteunndragelsen. Det er viktig å understreke dette, sier politiadvokat Solvoll.

Totalt er nå fem personer, i tillegg til FFK og FFK Sport AS siktet i saken.

Østfold politidistrikt samarbeider med Skatt Øst og har bistand fra Økokrim i denne saken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere