RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet vil gi Tevez munnkurv

Foto: Pa Photos/Scanpix
Sist oppdatert:
Det er duket for litt av et derby kommende lørdag.

Politiet i Manchester mener temperaturen før Manchester-derbyet i helgen er høy nok som den er. Nå har de bedt Manchester City om å gi Carlos Tévez munnkurv før lørdagens kamp, skriver The Independent.

Før fjorårets ligacupsemifinale mellom United og City, gikk Gary Neville ut og støttet Alex Fergusons avgjørelse om å la Tevez gå til City, da hans lønnskrav var litt i overkant.

Ga Tevez langfingeren
Da Tevez utlignet til 1-1 løp han bort til Neville og gestikulerte. Høyrebacken, som var i gang med oppvarmingen, svarte med å vise argentineren langfingeren.

Før returoppgjøret kalte Tevez sin tidligere lagkamerat for en idiot og skoslikker. Det er slike uttalelser Manchester-politiet vil ha seg frabedt.

Derfor gjøres det nå en del grep for å hindre bråk rundt helgens storkamp.

Politiet har også bedt om restriksjoner i alkoholserveringen i området rundt Old Trafford. Synlig berusede fans vil bli nektet adgang til stadion.

- Trives i City
Carlos Tévez har lenge vært linket til en overgang vekk fra Manchester City, og har uttalt at han er fristet av tanken på å legge opp som fotballspiller. Nå virker det som Tevez har kommet på bedre tanker.

- Jeg har kommet inn i en periode av karrieren min hvor jeg trives bedre. Jeg er glad og avslappet, som et resultat av det jeg presterer på banen, sier Tevez i et videointervju med klubbens hjemmeside.

Nå er det tanken på Champions League-spill som motiverer argentineren til videre spill i City.

- Vi er helt der oppe og kjemper om en plass i neste års Champions League. Det er det vi sikter på og det er der vi hører hjemme, sier Tevez videre.

Lørdag får Tevez muligheten til å senke gamleklubben og sende Manchester City helt opp i ryggen til byrival United - helst uten å provosere, hvis Manchester-politiet får det som de vil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere