*Nettavisen* Sport.

Porto senket Mourinhos Chelsea

José Mourinhos mannskap maktet ikke å ta poeng mot Porto.

29.09.15 23:51

PORTO - CHELSEA 2-1:

Chelsea jaktet sin andre strake seier i gruppespillet, men måtte gi tapt borte mot Porto.

Se sammendrag fra kampen i videovinduet øverst.

Willian utlignet for gjestene like før pause, men i den andre omgangen var det kun hjemmelaget som kunne juble for scoring.

For i det 52. minutt sendte Maicón Porto tilbake i ledelsen, etter en flott heading. Chelsea hadde flere gode sjanser til å utligne, men maktet ikke å lure ballen forbi Iker Casillas i Porto-målet.

Dermed ebbet kampen ut i en meget sterk 2-1-seier til Porto, som står med fire poeng etter to kamper. Ett poeng mer enn José Mourinhos mannskap.

- Vi hadde sjanser til å få et positivt resultat og vi skulle hatt en klar straffe, så jeg kommer ikke til å kritisere spillerne. Jeg kommer ikke til å navngi noen, men det var to feil som kostet oss dyrt. Laget spilte bra mot en tøff motstander, sier Mourinho ifølge BBC.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Klikk på bildet for å forstørre.

TAPTE: Chelsea-manager José Mourinho gjorde klarte ikke å lede sine utvalgte til seier mot Porto. Foto: Matthew Childs (Reuters)

Utlignet med frisparkperle
Chelsea kom seg til de største sjansene i starten av førsteomgang, men det var hjemmelaget som først kunne juble for nettkjenning i Portugal.

Asmir Begovic måtte gi en retur på et godt skudd av Yacine Brahimi, og ballen trillet ut på ti meter. Der kom André André først på returen og fikk tid og rom til å klinke inn 1-0-målet.

Willian sørget imidlertid for at Chelsea kom kraftig tilbake før sidebytte. For på overtid i den første omgangen fikk gjestene frispark på rundt 16 meter. Brasilianeren klinket til og limte ballen opp i det venstre krysset.

Maicón-scoring
Tidlig i andreomgang gikk vertene opp i en ny ledelse etter et hjørnespark. Rúben Neves slo corneren hardt inn mot første stolpe, og i duell med Ramires fikk brasilianske Maicón headet ballen i nettet.

Chelsea kom seg til flere gode målsjanser i sluttminuttene, men kom aldri nærmere enn skuddet i tverrliggeren fra Diego Costa. Dermed ble det tre poeng til hjemmelaget.

Her finner du resultater tirsdagens Champions League-kamper.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag