*Nettavisen* Sport.

Porto tar sin syttende strake seier

Foto: (AFP/Scanpix)

Dagens beste objekter finner vi i Portugal og Tyskland. Les oddstipset her.

04.10.10 15:52

Les også: Lesernes oddstips mandag

Vi fikk avsluttet forrige uke med pluss på oddstipsene både lørdag og søndag, og håper å fortsette med treff i dag. På langoddsen finner vi mandagskamper fra flere europeiske ligaer, og noe norsk 2. divisjon. Vi starter i Tyskland og avslutter i Portugal i dag.

Bli nettspiller hos Norsk Tipping! Bestill gratis kortleser her.

Hertha Berlin - Alemannia Aachen
Tysk Bundesliga 2. Hertha Berlin hører etter manges mening hjemme i Bundesliga 1, og de har svart bra på tiltale hittil ved å toppe tabellen. De har 5-1-0 på de seks første rundene. Hjemmetallene er 3-0-0. På Olympiastadion vant de sist 4-0 over habile Karlsruher, før det 3-1 over Arminia Bielefeld og i sesongåpningen 3-2 over Oberhausen. Dette er imponerende tall, og Hertha Berlin er i rute til direkte opprykk. Med seier i dag leder de ligaen med tre poeng og best målforskjell.

Aachen har åpnet på det jevne, og står med 1-1-1 både borte og hjemme. Vi merker oss at de to seirene er kommet i de to siste spilte, 3-1 borte over FSV Frankfurt og 2-0 hjemme over Paderborn nå sist.

Noen skader er det i begge leire, men begge lag kan stille brukbart i dag. Vi limer inn de forventede lagoppstillingene som Hertha lanserer på sin hjemmeside, dette er neppe mye feil:

Hertha: Aerts - Lell, Hubnik, Mijatovic, Kobiashvili - Niemeyer - Ramos, Raffael, Domovchiyski, Rukavytsya - Friend.

Aachen: Hohs - Demai, Feisthammel, Stehle, Achenbach - Höger, Kratz, Arslan, Uludag - Stieber, Auer.

Hertha vant 2-1 i tilsvarende kamp i 2006. Det er siste innbyrdes møte på Olympiastadion, og ingen av dagens Hertha-spillere var med den gang.

Vi var inne på tanken at Hertha skulle få slite mot Karlsruher i sin forrige hjemmekamp, men kom på bedre tanker, heldigvis, for Hertha knuste motstanderen 4-0. Hertha er et storlag som kan vinne bortimot alle kampene denne sesongen, så sant de holder seg tålelig skadefrie. I dag møter de et Aachen i form, som har vunnet to kamper på rad, men dette kan like godt ble 4-0 igjen slik Hertha spiller for tiden. Norsk Tipping ligger pinlig lavt på H med sine 1,38, mens oddsen for hjemmeseier med minst to mål er mer spiselig. 2,15 på en klar hjemmeseier spilles, da Hertha ikke er laget som holder igjen hvis de skulle gå til pause med 1-0 eller 2-0. Objektet med kombineres.

OBS! Nå kan du tippe på Android-telefoner

Vitoria Guimaraes - Porto
Portugisisk Superliga. Vitoria ligger på femteplass. De har 2-1-0 på tre spilte hjemmekamper. 2-1 seieren over Benfica er sesongens store bragd så langt. Vitorias gode form fikk en liten knekk med 1-3 bortetapet for Academica Coimbra sist, men hjemme er de tradisjonelt sterke.

Porto ser ut til å være i en egen klasse så langt denne sesongen. De har 6-0-0 og målforskjell 13-2 nå. De har holdt buret rent i alle sesongens tre bortekamper. Ser vi tilbake på forrige sesong også, har Porto en rekke på seksten strake seire per i dag.

For hjemmelaget er Tiago Targino tilbake i troppen etter et syv måneder langt skadefravær. Den unge spissen kan få spilletid i dag. Forsvarsspiller João Paulo er også tilbake etter en operasjon. Douglas og N’Diaye er ikke med i dag.

Hos Porto varsles to endringer i troppen fra sist: Fernando og Rúben Micael inn, James og Castro ut. Dette er troppen: Helton, Maicon, Alvaro, Guarín, Belluschi, João Moutinho, Falcao, Cristian Rodríguez, Hulk, Fucile, Rolando, Varela, Walter, Sapunaru, Souza, Beto, Fernando, Rúben Micael og Otamendi.

Vitoria Guimaraes er et habilt hjemmelag i en liga som domineres av hjemmeseire. De tapte bare fire hjemmekamper forrige sesong. Men mot Porto feiler de nesten alltid. De siste møtene på dagens bane har endt 1-4, 1-3, 0-5 og 0-2. Vi må tilbake til 2004 for å finne sist gang dette oppgjøret endte med hjemmeseier.

Når de andre portugisiske lagene taper for Porto er gjennomgangstonen hos trenerne at det ikke er mulig å slå et lag som har så stort budsjett og så mye kvalitet og bredde i troppen som Porto. De har rett. At Porto tar sin femte strake borteseier over Vitoria i dag, og sin syttende strake seier totalt, er sannsynlig. Oddsen for borteseier er 1,55 hos Norsk Tipping, snittoddsen hos andre bokkmakere søndag kveld er 1,62. Vi har god tro på Porto og tar med 1,55 i dagens dobbel. Vi setter 100 kroner og samlet odds blir 3,33. Spillefristen er klokken 20.10.

108. Hertha Berlin - Alemannia Aachen (0-1) 2,15 3,45 2,35
116. Vitoria Guimaraes - Porto 3,80 2,95 1,55

Total odds 3,33

Klikk her for å levere dette spillet.

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.