RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters

Portugal skuffet mot Bosnia

Sist oppdatert:
Nå blir det et rotterace om hvem som får plass i sommerens EM-sluttspill.

BOSNIA-HERCEGOVINA - PORTUGAL 0-0:

Norges gruppemotstander Portugal spilte fredag den første av to kamper i playoff om de siste plassene i sommerens EM-sluttspill.

På Bilino Polje i Zenica ble portugiserne møtt av kokende temperatur fra tribunene, og hjemmelagets publikum gjorde sitt ytterste for å sette ut superstjernene til Portugal.

Jevnt
Kampen startet jevnt, og ingen av lagene skapte de helt store mulighetene. Det var tydelig at Cristiano Ronaldo skulle passes på med alle midler, og Bosnias Sejad Salihovic pådro seg gult kort etter 18 minutter, da han feide ned den portugisiske superstjernen på stygt vis.

Portugal tok etter hvert mer og mer over kampen, men lagene gikk likevel til pause på 0-0.

Bosnia nærmest
I andre omgang fortsatte Portugal presset mot bosniernes mål, men hjemmelaget sto imot.

Med et Portugal-lag som sto høyt, åpnet det seg muligheter for kontringer til hjemmelaget. Og det var faktisk Bosnia som skapte de største målsjansene. Vedad Ibisevic misset nemlig på to store muligheter til å sende hjemmelaget i føringen.

Ingen av lagene klarte å få ballen i nettet, og kampen ebbet ut på 0-0. Det er neppe Portugal fornøyd med, for nå kan bortemål bli avgjørende når returkampen spilles om fire dager. Blir det 1-1 i Portugal, er Bosnia i EM.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere